Lucas & Steve, Moksi en Bizzey staan op Stereo Sunday

Op 2 en 3 juli komen onder andere Lucas & Steve, Moksi, Bizzey, Warface en Wildstylez naar het Julianapark! Vandaag maakt Stereo Sunday haar line-up bekend voor de 11e editie. Wat mag de bezoeker nog meer verwachten? Hardere stijlen op de vrijdag én zaterdag, nieuwe hostings op Route077 en dé ultieme Summer Carnival sfeer!

Line-up 11e editie
De line up dit jaar heeft een sterk Limburgs tintje, zo komen internationale top DJ acts Lucas & Steve uit Maastricht en Moksi uit Venlo hun draaikunsten vertonen en ook de uit Belfeld afkomstige Feestdjruud zal het Julianapark op de kop komen zetten. Hiermee vloeit de line up naadloos over in het thema voor dit jaar: Summer Carnival.

Ook hitmachines zoals Bizzey en Jonna Fraser ontbreken dit jaar niet. In de tent hoor je op vrijdag én zaterdag de hardere stijlen. Onder andere Warface, Wildstylez, Partyraiser en Outsiders zullen 2 avonden lang de tent laten sudderen! Natuurlijk kunnen onze Venlose mannen van Emphasis niet aan dit lijstje ontbreken. Het beloven twee legendarische avonden te worden! Bekijk de volledige line-up op stereosunday.­nl

ROUTE077
Er is nog meer! Op ROUTE077 staan weer drie podiums waar gedanst gaat worden op de beats van lokale concepten. Welke concepten dit precies zijn wordt later bekend gemaakt. ROUTE077 is een combinatie van foodtrucks, mini area's en chill-plekken waar de bezoeker de intieme festivalsfeer zal beleven. Daarnaast is Route077 een broedplaats voor divers creatief talent zoals graffiti artiesten of danseressen. Dus ben jij creatief en wil jij graag een podium, check dan snel stereosunday.­nl.

Zaterdagtickets bijna uitverkocht
De ticketverkoop gaat hard. Inmiddels zijn de zaterdagtickets zo goed als uitverkocht! Dus wacht niet langer en scoor de laatste tickets via www.stereosunday.nl. Als bezoeker betaal je nu slechts een tientje aan, de rest van het bedrag wordt later verrekend.
Share |