Lowlands organiseert gratis digitaal festival in augustus

De organisatie van Lowlands komt op 22 en 23 met een digitale versie van het festival. Dat heeft directeur Eric van Eerdenburg bekendgemaakt. Later deze week worden meer details bekendgemaakt over de invulling van het programma.

De Lowlands-directeur bevestigde het online evenement in een interview met De Volkskrant. Het gratis toegankelijke digitale evenement zal worden georganiseerd in samenwerking met de publieke omroep."We proberen de interactie tussen groepen mensen die elkaar niet kennen op digitale wijze tot stand te brengen."

In het Lowlands-weekend zullen op het digitale platform archiefbeelden en opnamen van bands die zouden komen te zien zijn. Daarnaast wordt een randprogramma met yoga, filosofie, beeldende kunst en literatuur opgezet. "Zo wordt er verbinding gelegd met de groepjes die overal in het land hun eigen Lowlands vieren."

Volgens Mojo, de organisatie achter Lowlands, wordt er later deze week meer bekend over de digitale plannen van het festival.Bron: Entertainment Business
Share |