La Rêve gaat terrasvaren

Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!

Een varend terras met 100 plekken inclusief je favoriete DJ's, heerlijk 3-gangen sharing diner geserveerd met een geheel verzorgd wijnarrangement en uiteraard de vertrouwde La Rêve look, vibes en randprogrammering in samenwerking met onze vrienden van Non De Gêne!

Nu vraag jij je natuurlijk af wanneer deze boat special plaats zal vinden; zet maar vast een grote cirkel om 18 juli, want dan worden dromen werkelijkheid..

Line up
Olivier Weiter
Miss Melera

Tickets
Er zijn twee boat shifts om met ons mee te varen!
🚢 Middag shift: 12.00 - 16.00
🚢 Avond shift: 17.00 - 21.00

We stappen op aan de achterkant van Amsterdam Centraal en hier wordt iedereen ook weer afgezet.

Op het dek van de boot is het mogelijk om je eigen tafel te reserveren vanaf 2 personen. De tafels zijn te reserveren voor de volgende prijzen:
Tafel voor 2 of 4 personen - €119 per persoon

Jouw ticket is inclusief het volgende:
Entree aan boord van onze bootSharing 3-gangen lunch/diner aan tafel geserveerdWijnarranagement met een bijpassende wijn bij elke gangOnze favorieten artiesten die op het dek draaienDans Acts en tafel service door Non De Gêne
De reguliere verkoop begint maandag 29 juni om 17:00 stipt en 50% van de plekken zijn in de pre-sale aan trouwe bezoekers al verkocht.
Share |