Bij aankoop van de For All Who Love Box Gratis T-shirt voor jaarlijkse bezoekers Mini Milkshake

De Stichting For All Who Love Foundation doneert per verkocht shirt, sweater of box een T-shirt aan een bezoeker van het jaarlijkse Mini Milkshake. Hiermee wil de stichting een lief gebaar maken aan de doelgroep van Mini Milkshake, het jaarlijkse festival dat een plek biedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit alles onder het mom van: Koop een shirt en maak ook een ander blij!

Mini Milkshake vindt altijd op de vrijdagavond voor het Milkshake Festival, dat dit jaar stond gepland op zaterdag 25 en zondag 26 juli, plaats. Voorgaande jaren werd het festival bezocht door onder anderen stylist Fred van Leer, programmamaker Johnny de Mol (die ook een onderdeel van zijn programma Down met Johnny tijdens Mini Milkshake opnam) en burgemeester Femke Halsema. Vanwege de Corona-crisis is er een streep door de evenementen gegaan. Marieke Samallo, oprichter van For All Who Love Foundation en creatief directeur van Milkshake Festival: "In deze tijd waarin maatschappelijk belang, empathie en relativeren centraal staan proberen we het geven aan anderen uit een andere minderheidsdoelgroep te versterken".

Via forallwholovebox.­nl zijn niet alleen shirts en sweaters te verkrijgen, maar ook "For All Who Love Boxes" en andere artikelen. Ook kunnen aangekochte producten door een drag queen worden bezorgd met een 'live message' voor de ontvanger. Onder andere deze queens zijn als artiesten hard geraakt door de crisis. Daarom gaat 100% van het bedrag direct naar de artiest om zo de deze mensen uit de openminded entertainment-industrie te steunen.

Alle cadeaus en liefde worden massaal door het land geleverd tussen 17 en 31 juli 2020, zijnde de weken voor en na de oorspronkelijke data van (Mini) Milkshake Festival,.

Over Stichting For All Who Love Foundation
Stichting For All Who Love Foundation zet zich in voor mensen die door de rest van de samenleving als 'anders dan het ideaal' worden gezien. De foundation zet zich in voor LHBTQ+'rs, mensen met een beperking, ouderen en ondersteunt projecten tegen discriminatie en racisme.
Share |