André Hazes met LIVE band é n Snollebollekes headliners op koningsnacht in Zwolle

Voor het 3 de jaar op rij komen Coen&Sander met een scala aan fantastische artiesten naar de Grote Voort in Zwolle voor het grootste, gezelligste en leukste Koningsnacht Spektakel van Nederland!

Zo komt niemand minder dan André Hazes komt met zijn volledige band een speciaal optreden verzorgen, trekt Hans Kazan fantastische goocheltrucs uit zijn hoed én gaan we met z'n alle van links naar rechts met de nr. 1 feest-act van NL: Snollebollekes! Ook' Viva Hollandia' held Wolter Kroes, Zanger Kafke en de Lawineboys zijn van te partij.

Coen&Sander: "Dit gaat een rete-gezellige avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de leukste en foutste feestnummers voorbij komen, kilo's confetti je continue om de oren slingeren en al les draait om één ding; FEEST!"

Check hieronder het complete programma en zorg dat jij op zaterdag 25 januari om 10:00 uur klaar zit op koningsnachtspektakel.­nl om je Early Bird tickets te bemachtigen voor slechts €15,- (ex. fee).

Programma 2020
Zang: André HazesShow: Coen & SanderZang: Dries RoelvinkZang: Gebroeders KoShow: Hans KazanZang: Henk DisselZang: LawineboysLive: SnollebollekesZang: Wolter KroesZang: Zanger KafkeHitmaestro
Ticketverkoop
Op zaterdag 25 januari
10:00 uur start de officiële Early Bird verkoop op koningsnachtspektakel.­nl. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn
zeer beperkt verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht start direct de Discount Ticketverkoop á €19,50 (ex. fee).

Aftermovie 2019
Bekijk hier de aftermovie van het grootste koningsnacht spektakel van NL van 2019! Met artiesten als Tino Martin, Glennis Grace, Lee Towers en Captain Jack hebben wij er in 2019 samen met een fantastisch leuk publiek een ONVERGETELIJKE avond van gemaakt!

Share |