Jebroer breidt internationale repertoire uit met samenwerking Belgische Regi

Jebroer breidt zijn internationale repertoire uit met een samenwerking met de wereldberoemde Belgische DJ Regi. Nadat ze elkaar al eerder in de wandelgangen hadden gesproken vond Regi de perfecte Jebroer-melodie, Jebroer voegde daar zijn kenmerkende topline aan toe. Het resultaat was 'Rebel', een track met sterke beats en Nederlandstalige rap. Jebroer is hard bezig aan zijn droom om de wereld rond te touren. Hij is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn meest recente wapenfeit is zijn Engelstalige track 'Fuck Up The Speakers (FUTS)' met de Duitse DJ Le Shuuk. Daarnaast zijn de singles 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. Regi had eerder in Nederland succes met de hit 'Ellie' met Jake Reese, die meer dan 14 miljoen keer werd gestreamd op Spotify en op #1 stond in de Ultra Top België. 'Rebel' komt uit op ROQ 'N Rolla Music.

Bekijk de videoclip van 'Rebel'


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. In november 2016 verscheen het album ELF11, die inmiddels een Gouden Plaat heeft ontvangen. Op ELF11 staat onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 34 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' kreeg binnen een dag meer dan 1 miljoen views op YouTube en is inmiddels ook Dubbel Platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer de track 'My Gabber' uit. Vervolgens scoorde hij samen met Anita Doth van 2Unlimited een hit met het nummer 'Marathon'. In hetzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Het nummer 'Leven Na De Dood' heeft inmiddels de Gouden Status. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Er ontstond flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei' en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en haalde binnen een week meer dan 1 miljoen views. Jebroers meest recente wapenfeit is 'FUTS (Fuck Up The Speakers)' met de Duitse DJ Le Shuuk.

Regi
Regi startte zijn carrière als muzikaal brein van het populaire duo MILK INC., bekend van onder andere de hit 'Walk On Water'. Samen én solo verkocht hij meer dan vijftig keer het Sportpaleis in Antwerpen uit. In 2017 scoorde de DJ de #1 single in de Belgische charts met 'Where Did You Go (Summer Love)'. De single bleef daar maar liefst vier weken staan en versloeg tegelijkertijd Ed Sheeran. Vorige zomer bracht Regi in samenwerking met de Nederlandse Jake Reese 'Ellie' uit, ook deze belandde op de eerste plaats in de Belgische charts, de opvolger 'Ordinary' met Milo Meskens en de Belgische hit 'Summer Life' featuring Jake Reese & OT bereikten beiden de Top 5 van de Belgische charts. 'Ordinary' is genomineerd voor een MIA in de categorie 'Hit Van Het Jaar', de Belgische variant van de Edisons. Regi draait over de hele wereld en is elk jaar te vinden op Tomorrowland.
Share |