RAM viert 25-jarig jubileum

Reeds 25 jaar is de Amsterdamse Dj/Producer RAM al actief in de Dance scene. Om dit groots te vieren heeft hij alles op alles gezet om zijn hoogst gepositioneerde Bucketlist item weg te kunnen strepen. Zijn eigen show "Essence of Trance" in de legendarische, poptempel Paradiso! En het gaat gebeuren, op zaterdag 18 januari 2020.

Dit jaar lanceerde RAM zijn Essence of Trance concept dat in Paradiso-Noord ontpopte tot een van de beste Trancefeestjes van 2019. Het concept lag al een paar jaar op de plank en RAM heeft op dit moment gewacht om zo zijn 25-jarig jubileum goed te kunnen vieren. "Essence of Trance" zal met RAM's jubileum dus nog verder de diepte in gaan en Trance pareltjes uit de afgelopen 25 jaar tevoorschijn toveren.Essence of Trance met live performances van Susana en Stine Grove
Essence of Trance draait niet om de al zo vaak gedraaide Classics, maar juist om de minder commerciële, emotionelere & mooie Trance waar je jezelf op de dansvloer volledig in kunt verliezen. Was dat laatste trouwens niet ooit de essentie van trance? Precies! En die emotie wil RAM in deze avond graag naar voren halen. Het kippenvel bij je op de armen toveren, een glimlach zien verschijnen en bij een gevoelige breakdown misschien wel een traantje wegpinken. Ram krijgt hierbij hulp van twee zeer professionele live vocalisten, Susana en Stine Grove. Gezamenlijk brengen zij op gepassioneerde wijze de emotie van Trance ten gehore. RAM levert met zijn Essence of Trance performance een zes-uurs set af die om 0:00 uur begint en tot 6:00 uur duurt.

Uniek compilatiealbum "25-years of RAM"
Ram komt in januari ook met een uniek, 4-delig compilatiealbum. Hierop dus niet de tracks die je bij iedereen al in het top tien rijtje ziet staan, maar een exclusieve samenvatting van tracks uit zijn "Essence of Trance" sets. Een collector's item die je als fan van RAM, maar ook als fan van Trance natuurlijk niet mag missen!

Tickets & Info
Natuurlijk is de heilige grond van Paradiso Amsterdam niet zo maar een locatie. Club Paradiso, een oude kerk in het hartje van Amsterdam, is de ultieme locatie voor een onemanshow als deze! Vele bands of acts hebben hier naam en faam gemaakt. Tickets zijn desondanks prima geprijsd, want voor € 26,50 (incl. het verplichte lidmaatschap van Paradiso) ben je erbij! In verband met een avondprogramma gaan de deuren pas om 23.30 uur open voor de inloop en 00.00 begint het echt. Tickets koop je hier! Dit is degene die je echt niet wil missen
Share |