Armada music host vierde opeenvolgende Armada invites

In 2016, 2017 én 2018 lanceerde Armada Music al een driedaagse marathon van haar 'Armada Invites'-livestreamconcept tijdens Amsterdam Dance Event en ook dit jaar is het weer zover tijdens de nieuwe editie van 's werelds grootste dancemuziekconferentie. Van donderdag 17 oktober tot en met zaterdag 19 oktober host het Amsterdamse platenlabel drie exclusieve 'Armada Invites'-events in haar eigen club met elk een eigen muzikale kleur: Trance (donderdag), House/Melodic Techno (vrijdag) en allround dancemuziek (zaterdag).

Het eerste deel van de 'Armada Invites: ADE'-marathon vindt plaats op donderdag 17 oktober van 14.00 tot 22.00 en is zonder twijfel een paradijs op aarde voor iedereen die Trance een warm hart toedraagt. Niemand minder dan Armin van Buuren zal samen met tientallen van 's werelds grootste Trance-artiesten urenlang live radio maken vanuit zowel zijn radiostudio als de club in Armada Musics HQ.

Een kleine 24 uur later, op vrijdag 19 oktober, gaat het groovefestijn van start. Een groot aantal smaakmakers uit de House- en Melodic Techno-scene, waaronder bekende namen als Joe Smooth, Mambo Brothers, Maxim Lany, Mistajam and Phil Fuldner, zullen van 17.00 tot 23.30 Armada Musics club in vuur en vlam zetten.

En op de laatste dag van de 'Armada Invites: ADE'-marathon wordt er nóg een keertje flink gas gegeven. Van 17.00 tot 22.00 is het de beurt aan gevestigde namen als ARTY, Bob Sinclar, Dave Winnel, Sultan + Shepard en Zonderling, die deze derde ADE-marathoneditie van 'Armada Invites' in stijl afsluiten.

Wil jij bij een van deze exclusieve events aanwezig zijn? Ga dan naar deze pagina op de Armada Music-website, klik op de RSVP-link(s) daaronder en vul je gegevens in om kans te maken. Alle livesets worden ook gelivestreamd op een speciale landingspagina (ade.armadamusic.com) en op Armada Musics Facebook-pagina.

De volledige line-up van 'Armada Invites: ADE' op donderdag 17 oktober (in alfabetische volgorde)
TBA

De volledige line-up van 'Armada Invites: ADE' op vrijdag 18 oktober (in alfabetische volgorde)
ATFC
CASSIMM
Federico Gardenghi
Joe Smooth
Mambo Brothers
Maxim Lany
Mistajam
Nico Morano
Phil Fuldner
Raumakustik
Rene Amesz
Robosonic

De volledige line-up van 'Armada Invites: ADE' op zaterdag 19 oktober (in alfabetische volgorde)
ARTY
Bob Sinclar
BRKLYN
Clément Leroux
Dave Winnel
Page
Ryan Shepherd
Sultan + Shepard
Zonderling
+ SPECIAL GUEST
Share |