AXE Music lanceert 'Ticket Date': win samen met een blind date tickets naar de Amsterdam Dance Event show van Martin Garrix

Met de slogan Moving people closer through music, lanceert AXE Music vandaag de online campagne 'Ticket Date' en biedt alle deelnemers de kans om met een blind date tickets te winnen naar de Amsterdam Dance Event show van niemand minder dan Martin Garrix.

Voor de rondtrekkers, de ontdekkers, de nachtbrakers en de vrije geesten met een passie voor avontuur. Voor hen die niet terugdeinzen voor wat risico en zich graag laten verrassen. AXE Music Ticket Date laat deze dream date werkelijkheid worden en neemt op vrijdag 18 oktober de uitverkorenen mee op avontuur naar de 18+ ADE show van Martin Garrix in de RAI Amsterdam.

Op de AXE website kunnen geïnteresseerden gegevens achterlaten en voorkeuren voor een unieke match opgegeven. Op basis van de gegevens koppelt AXE de gelukkigen aan een ultieme blind date. De geselecteerde winnaars ontvangen de helft van een toegangskaartje, dé special match heeft de andere helft! Alleen door de kaarten samen te voegen bij de speciale AXE Music ingang kom je binnen.

Vul met onderstaande button snel je gegevens in! Als jij één van de gelukkige winnaars bent koppelen wij je op basis van jouw opgegeven voorkeuren aan jouw blind date match.

Schrijf je snel in

Over Martin Garrix
Martin Garrix behoort tot de internationale top van de dance music. De afgelopen 6 jaar was hij headliner op de grootste festivals wereldwijd, richtte zijn eigen label STMPD RCRDS op en werd drie keer op rij de nummer 1 in de prestigieuze DJ Mag 100-lijst. In 2013 was zijn doorbaak met de succesvolle track 'Animals' en sindsdien scoort hij hit na hit. Hij werkte onder meer samen met Tiësto, Bebe Rexha, Usher, Dua Lipa, Macklemore en Patrick Stump van Fall Out Boy. Ook won hij onder andere twee MTV EMA's en werd geëerd met een vermelding op Billboard's EDM Power Players lijst. In 2018 startte Garrix een samenwerking met AXE voor de lancering van het nieuwe platform AXE music. Martin's passie en drive zijn ongeëvenaard en met zijn feilloze gevoel voor muziek en zijn drang naar vernieuwing staat zijn bijdrage aan de Nederlandse dancemuziek onomstotelijk vast.

Over AXE Music
In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. AXE wil mensen dichterbij elkaar brengen middels muziek met de slogan: moving people closer through music. AXE heeft hiervoor het platform AXE Music opgericht, waar zij door middel van diverse muziek gerelateerde initiatieven zoals events, meet & greets met artiesten en speciale give-aways, de doelgroep dichter bij elkaar weet te brengen. De samenwerking met Martin Garrix, die als hoofdambassadeur nauw betrokken is bij AXE Music, is één van de pijlers van het platform. Dit heeft onder andere geresulteerd in twee tracks, twee videoclips en exclusieve ticket give-aways voor zijn events. AXE heeft ook meerdere limited edition 'Martin Garrix' spraycans gelanceerd.
Share |