Breng je stem uit op The sound of Tomorrow met Pepsi Max en Tomorrowland

Vorige week presenteerde de wereldberoemde Nederlandse DJ en producer, Fedde Le Grand, 10 aspirant-DJ's in een masterclass op Ibiza als onderdeel van de talentenjacht van Pepsi MAX 'The Sound of Tomorrow'. De uiteindelijke winnaars van deze bijzondere competitie kunnen vanaf nu gekozen worden door het publiek.

Na twee intensieve dagen van het finetunen van remixes en totale toewijding aan de liefde voor muziek, zijn er nog drie DJ's over die zullen optreden gedurende het eerste weekend van Tomorrowland. Tijdens het festival wordt de uiteindelijke winnaar van 'The Sound of Tomorrow'-competitie bekroond. Met maar liefst 400.000 bezoekers in beide weekenden, is Tomorrowland één van de grootste en snelst groeiende festivals ter wereld.

Wie de uiteindelijke winnaar wordt, ligt nu in de handen van muziekliefhebbers in heel Europa, die vanaf nu hun stem uit kunnen brengen op thesoundoftomorrow.­com. Stemmers kunnen naar de mixen van de 3 finalisten luisteren en hun favoriet selecteren:

Pepsi MAX The Sound of Tomorrow 2019
DAVIS: Mixcloud.­comPepsi MAX The Sound of Tomorrow 2019
MYMA: Mixcloud.­comPepsi MAX The Sound of Tomorrow 2019
EMPRA: Mixcloud.­com
Elke uitgebrachte stem betekent automatisch een kans om tickets te winnen voor Tomorrowland 2019, waar men de finalisten live kan aanschouwen; de perfecte kans om alle magie van dichtbij te aanschouwen op één van 's werelds grootste festivals.

Fedde Le Grand, Nederlandse DJ en muziekproducent: "Ik was ongelooflijk onder de indruk van het talent van de top 10 DJ's die de eerste ronde van de Pepsi MAX 'Sound of Tomorrow'-zoektocht hebben doorstaan. Na samen te hebben gewerkt aan hun remixen, mocht ik met trots bekend maken dat Davis, Myma en Empra als drie opkomende talenten gaan optreden op het Tomorrowland-podium en wellicht worden gekroond tot 'The Sound of Tomorrow'. Ik kondig zelf de winnaar aan, met wie ik verder zal werken terwijl ze hun eigen remix kunnen maken van mijn nummer: 'Like we do', uitgebracht door mijn platenlabel. Ik hoop dat dit jonge muzikanten over de hele wereld inspireert om hun dromen te volgen en volledig te gaan voor wat ze leuk vinden!

Om de tweejarige samenwerking van Pepsi MAX en Tomorrowland te vieren, presenteerde de suikervrije cola in maart de 'The Sound of Tomorrow' competitie. Een wedstrijd waarbij gemotiveerde DJ's over heel Europa hun 'Sound of Tomorrow' konden laten horen. De uiteindelijke winnaar mag een officiële remix van het nummer 'Like we do', van Le Grand maken, die wordt uitgebracht door zijn label, Darklight Recordings.

Als je naar de mixen wilt luisteren, op je favoriet wilt stemmen en jezelf wilt aanmelden om tickets te winnen voor het Tomorrowland-festival van dit jaar, ga dan naar thesoundoftomorrow.­com. Eén stem kan een veelbelovend talent de kans van hun leven geven!

Mark Kirkham, hoofd Marketing en Innovatie PepsiCo West Europa Beverages: "Wezijn heel blij dat deze top drie DJ's het Tomorrowland podium betreden. Muziek is altijd onderdeel geweest van Pepsi MAX. Naast het werken met headline talenten, zijn we trots om opkomend talent de mogelijkheid te bieden om all-in te gaan voor hun passie voor muziek."
Share |