Sean Paul, KSHMR, Desiigner, Denzel Curry, Sam Feldt, Valentino Khan en meer naar Balaton Sound

Het Hongaarse zomerfestival aan het Balatonmeer[i] maakt een derde golf namen bekend. De Jamaicaanse gangmaker Sean Paul is toegevoegd als headliner. Hij schuift aan naast eerder aangekondigde artiesten als Marshmello, Tiësto, The Chainsmokers, Armin van Buuren, DJ Snake, J Balvin, Jess Glynne en Rudimental. Ook vullen onder meer KSHMR, Desiigner, Denzel Curry, Sam Feldt en Valentino Khan het affiche aan. Balaton Sound vindt dit jaar plaats van 3-7 juli.

Sean Paul, die onlangs met Stefflon Don, Wiley en Idris Elba werkte aan de nieuwe single '[i]Boasty
', zal de Main Stage headlinen op zaterdag 6 juli. Voor de openingsnacht op woensdag 3 juli is trap- en hardstyleproducer Valentino Khan aangekondigd, evenals Florida rapper Ski Mask The Slump God. De dag daarna maakt hiphop-artiest Saweetie, bekend van 'ICY GRL' en G-Eazy collab 'Up Now', haar opwachting aan het Balatonmeer.

Vrijdag 5 juli geeft de Nederlandse dj Sam Feldt acte de présence op het non-stop strandfeest. Ook de Amerikaanse rappers Denzel Curry en Buddy, synthpop-rockduo Missio en house-producer Jay Pryor zijn van de partij die dag. Voor de festivalzaterdag is de komst van de rappers Desiigner en MadeInTYO evenals electro-popartiest Youngr bevestigd. House-wereldster KSHMR, producer Gryffin en r&b artiest Yxng Bane zorgen voor een knallend feestje op de laatste dag.

Tickets en Balaton Sound Express
Voor de volledige festivalervaring zijn er 5-Day Passes te koop voor € 225,-. Daarnaast zijn er 4- en 3-Day Passes en dagkaarten beschikbaar.

Line-up

Woensdag
Zang: J Balvin Zang: Jess Glynne Rap: KILLY Rap: Ski Mask The Slump God Don Diablo Malaa Tchami Tiësto Valentino Khan Donderdag

Rap: Future Rap: Saweetie Live: Sofi Tukker Jauz MarshmelloNERVO Paul Kalkbrenner Wellhello Will Sparks Vrijdag

Rap: Denzel Curry Dubfire Jay Pryor Missio Nicky Romero Sam Feldt The Chainsmokers Timmy Trumpet Zaterdag

Rap: Desiigner Rap: MadeinTYOZang: Sean Paul Armin van Buuren Deorro Hernán Cattáneo Martin Jensen VINAI Zondag

Rap: G-Eazy Band: Halott Pénz Rap: Yxng Bane Band: punnany massifGRYFFIN KSHMR Rudimental Snake
Share |