Armada Music vergroot feestvreugde

Toen Armada Music op 1 juni haar 15-jarig bestaan vierde, ging dat gepaard met de release van een groots album: 'Armada 15 Years'. Het vierdelige compilatiealbum bevatte maar liefst honderd platen en blikte terug op anderhalf decennium aan kwaliteitsdancemuziek. Dat smaakte naar meer. Om de pracht en praal van de laatste vijftien jaar nogmaals te benadrukken – en om vooruit te kijken naar al het moois dat nog in het verschiet ligt – bracht de Amsterdamse platenmaatschappij vandaag de Deluxe-versie van 'Armada 15 Years' uit: een album boordevol exclusieve tracks en remixes die ervoor zorgen dat een mijlpaal als deze nooit vergeten zal worden.

Luister naar 'Armada 15 Years – Deluxe'


Met maar liefst 46 exclusieve tracks en remixes borduurt 'Armada 15 Years – Deluxe' voort op de mix van onvergetelijke klassiekers en moderne hits van het originele album. Aan de hand van artiesten als Afrojack, Andrew Rayel, ARTY, Dash Berlin, filous, Laidback Luke, Loud Luxury en Ryan Riback doorlopen fans niet alleen de evolutie van Armada Music van kleine platenmaatschappij naar 's wereld grootste independent dancemuzieklabel, maar krijgen ze ook een voorproefje van de vele gedenkwaardige tracks die Armada Music hen in de komende vijftien jaar hoopt te brengen.

Armada Music werd op 1 juni 2003 opgericht door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis, en heeft sindsdien een baanbrekende rol gespeeld in de opmars van dancemuziek. Door de jaren heen breidde het label zich uit naar alle hoeken van de elektronische muziek en werd het de thuishaven voor grote namen als Afrojack, Andrew Rayel, Armin van Buuren, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Gareth Emery, Kevin Saunderson, Lost Frequencies, Loud Luxury, Morgan Page en W&W. Inmiddels staat Armada Music bekend als 's werelds grootste independent dancemuzieklabel, en de Deluxe-versie van 'Armada 15 Years' laat zien dat Armada Music ook de komende 15 jaar een belangrijke rol in de dancemuziek zal spelen.
Share |