Festileaks vraagt bezoekers naar favoriete line-up Best Kept Secret

Festileaks heeft hun bezoekers laten stemmen over hun favoriete line-up voor de komende editie van Best Kept Secret. Uit alle stemmen werd een droomaffiche opgesteld. De grote winnaars? The Cure, Tame Impala en de reeds bevestigde Bon Iver.

Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei tot 2 juni 2019 in Hilvarenbeek. Op de fictieve festivalposter prijkt een diverse line-up. Zo staan The Cure en Solange hoog op de wensenlijst, maar ook Smashing Pumpkins en Balthazar zijn favoriet. Een andere headliner is Bon Iver, die reeds is bevestigd voor het festival in Hilvarenbeek.

In ieder geval heeft de organisatie van Best Kept Secret enkele namen kunnen vastleggen. Zo zijn Kurt Vile and The Violators bevestigd, maar ook Interpol en Mac DeMarco. De rest van de invulling is nog afhankelijk van de tourdata van artiesten. Zo staan The Cure en Tom Misch al op Rock Werchter en komen The Cure, Robyn, Christine and The Queens, Spiritualize en BROCKHAMPTON naar Roskilde. Thom Yorke heeft nog geen tourdata gepland staan voor 2019.

De kaartverkoop voor Best Kept Secret is op 30 november van start gegaan en zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen.Bron: Entertainment Business
Share |