Black Friday tickets uitverkocht, Super Early Bird tickets in voorverkoop

Super early bird tickets Neverland Festival nu in voorverkoop.
Neverland Festival, het dancefestival dat op 13 & 14 juli voor de tweede keer plaatsvindt op Megaland Landgraaf, heeft tijdens een unieke Black Friday actie de eerste lichting kaarten in korte tijd uitverkocht.
In het weekend tussen Black Friday en Cyber Monday werd een beperkt aantal tickets tegen een zeer lage prijs beschikbaar gesteld. De tickets zijn in rap tempo uitverkocht en dat nota bene zonder bekendmaking van een enkele artiest. De verkoop van de Super Early Bird Tickets is vrijdag 30 november van start gegaan. Begin 2019 maakt de organisatie ook het nieuwe festivalthema en meer verrassingen bekend.

Kerstkaart en tokens
Enthousiaste Neverland bezoekers hebben de mogelijkheid om het aangeschafte ticket als kerstkaart toe te laten sturen. Ook is er een optie om alvast tokens te bestellen met een fikse korting. Met deze tokens kan de festivalganger tijdens het evenement meteen ophalen en snel zijn consumpties bestellen, zonder te hoeven wachten voor de kassa.

Neverland Festival genomineerd voor 'Europa's Beste Nieuwe Festival'
Neverland Festival is door The European Festival Awards genomineerd als 'Best New Festival'. Ze zijn hiermee het enige nieuwe Nederlandse Festival in deze categorie.

European Festival Awards
The European Festival Awards is een vanuit Groot-Brittannië georganiseerde award waarbij festivalorganisatoren worden beoordeeld op punten als kwaliteit, programmering, muziek, innovatie, veiligheid en milieubewustzijn. De tiende uitreiking van deze award vindt op 16 januari 2019 plaats tijdens het Eurosonic Noorderslag Festival in Groningen. Op de website van The European Festival Awards kan de bezoeker tot 30 november stemmen op zijn favoriete festival. In een andere categorie is ook het Limburgse Pinkpop Festival genomineerd.

Neverland Festival
Neverland Festival werd dit jaar positief ontvangen door dance-liefhebbers uit 16 verschillende landen. De bezoeker kon genieten van optredens door internationale top-DJ's als Steve Aoki , Above & Beyond en Deborah De Luca . De organisatie legt veel nadruk op decoratie. Zo was het hoofdpodium omgebouwd tot 'Tree Of Neverland': een boom van 20 meter met een voor Nederland uniek 3D-ontwerp.
Share |