Bang Bang

Op maandag 31 December is het hoog tijd om het jaar 2018 af te sluiten. En of je nou een perfect jaar hebt gehad of niet kan wachten op een frisse start, de beste manier om dit te doen op oudejaarsavond is zelf te knallen als een vuurpijl. Een feestelijke selectie top dj's in The Butcher Social Club garanderen dat je 2019 met een Bang Bang! kan inluiden.

Line-up
HouseQuake bestaat uit Roog en Erick E en de onvergelijkbare MC Gee die samen letterlijk alle uithoeken van elke dansvloer wereldwijd rocken met een dynamiek die ongekend is. Housequake betekent een banging start van 2019! Sander Kleinenberg is in z'n eentje verantwoordelijk voor meer vlieguren dan menig cabin crew. De kenmerkend, hoog kwalitatieve muziekkeuze in combinatie met tomeloze passie, zorgen voor residenties in o.a. NYC's "House Of Yes". Check z'n laatste track in het begin van zijn meest recente mix. Julian Cross is een nieuwe ster aan het firmament die steady op weg is met gigs op Tomorrowland, Parookaville en de iconische Avalon in LA.! Shahrooz was de afgelopen twee jaarwisselingen in The Butcher Social Club verantwoordelijk voor een torenhoog feestgehalte en mag deze keer dus niet ontbreken. Chelsea heeft afgelopen zomer zowat alle beach clubs in Ibiza de hemel in gedraaid. Niet alleen omdat ze lekker draait, maar zeker ook omdat ze dit live combineert met haar fantastische vocals.

Tickets
Party tickets die toegang geven vanaf 10 PM worden in 3 fases verkocht.
Early Bird €34,50 (eerste 100 tickets)Regular €44,50 Late €54,50
Walking Dinner tickets geven toegang vanaf 8 PM en zijn inclusief een welkomstbubbel en een menu van Butcher burgers, salades, chicken wings, crostini, fries en desserts. Om 10PM zal de Walking Dinner stoppen en het volume omhoog gaan! Tickets voor het Walking Dinner (inclusief aansluitende party) zijn €84,50.

Event: Bang BangNYE 2019 in The Butcher Social Club.Date: Monday December 31stTimes:
Walking Dinner: 8PM-10PM
Party like it's 2019: 10PM-5AMVenue: The Butcher Social ClubAddress: Overhoeksplein 7City: AmsterdamTickets: Early Bird (first 100) 34,50 Regular 44,50 Late 54,50 Walking Dinner 84,50
Ticketlink: Tibbaa.­com
VIP requests: vipsocial@the-butcher.com
More info: bangbang@rdcl.one
Share |