Blijdorp Festival onthult laatste headliner

Blijdorp Festival 2018 komt steeds dichterbij. Op 11 augustus brengt het festival voor de vijfde keer muziek, kunst en cultuur samen in het park naast de Rotterdamse Diergaarde. Eerder maakte de organisatie bekend dat internationale headliners als Denis Sulta, Hunee, Jackmaster en George Fitzgerald hun opwachting zullen maken tijdens de jubileumeditie. Nu worden de lokale helden van De Likt daar nog aan toegevoegd.

Blijdorp Festival wordt ieder jaar groter en spectaculairder. Tijdens de vijfde editie worden er meer mensen dan ooit verwacht. Het terrein zal daarom extra ruim worden opgezet en het muzikale programma is flink uitgebreid. Het elektrohiphoptrio De Likt is de laatste act die is toegevoegd aan de line up van Blijdorp Festival 2018. Met de energieke Rotterdamse formatie is het programma nu compleet.

Sinds de eerste editie in 2013 brengt Blijdorp Festival verschillende muziekstijlen samen in het Roel Langerakpark. Dit jaar zijn er drie grote stages met ieder een eigen identiteit. Op de mainstage wordt de house/techno kant van het festival vertegenwoordigd, de Amazonica stage wordt voor de tweede keer gehost door hip-hop partij Yardbird en op de Live stage staan verschillende live acts en bands. De drie stages worden aangevuld met 2 muziektipi's, waar onderanderen Benny Rodrigues, Hunee en Antal de intieme sfeer optimaal zullen benutten.

Dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn zal opnieuw met een eigen show te vinden zijn op Blijdorp Festival. Sinds een aantal jaar is de woordkunstenaar, bekend van De Wereld Draait Door, vaste gast op het festival. De inhoud van zijn show blijft zoals altijd geheim. Het culturele programma wordt verder aangevuld door internet sensatie Kakhiel, kunstenaars Iwan Smit en Sa?d Kinos, de mannen van Klapband en verschillende performers.

De 'Hurry Up' Tickets zijn nu in de verkoop via: blijdorpfestival.?nl
Share |