Slam! award best talent gaat naar Brooks

Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Talent' is gewonnen door Brooks. De SLAM! Awards zijn vakprijzen en de winnaars zijn dus gekozen door de industrie zelf. DJ's, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit.

Brooks, echte naam Thijs Westbroek, brak afgelopen jaar keihard door met hits als 'Byte' en 'On Our Own'. Afgelopen week scoorde hij de GrandSLAM! met zijn track 'Like i do', een samenwerking met niemand minder dan Martin Garrix en David Guetta.

"Super vet, ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Ik had het totaal niet verwacht!", aldus Brooks die overvallen werd met de SLAM! Award.

SLAM! brengt deze hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018. De Nederlandse DJ's en producers hebben de zwarte band in 'dance' en draaien over de hele wereld, maar wie is h?t grootste talent, wat is de beste track van het afgelopen jaar, wie is de beste producer en wie is de beste DJ? Maandag ging de SLAM! Oeuvre Award naar Armin van Buuren en dinsdag wonnen de mannen van Noisia een SLAM! Award in de categorie 'Best Producer'.

Deze week worden er nog meer SLAM! Awards uitgereikt. Elke dag maakt het radiostation om 12 uur on-air, online en via sociale media een nieuwe winnaar bekend:

Maandag 5 maart - SLAM! Oeuvre AwardDinsdag 6 maart - SLAM! Award: Best producerWoensdag 7 maart - SLAM! Award: Best talentDonderdag 8 maart - SLAM! Award: Best trackVrijdag 9 maart - SLAM! Award: Best DJ


SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.
Share |