WiSH Outdoor presenteert unieke line-up

WiSH Outdoor heeft zijn volledige programmering voor editie 2018 bekendgemaakt. Zo is o.a. Kensington een van de headliners tijdens de 12e editie van het festival, dat plaatsvindt op 29 juni, 30 juni en 1 juli. Het Brabantse weekendfestival biedt gedurende drie dagen een gevarieerde programmering aan dance- en pop-artiesten. Naast Kensington, heeft de organisatie ook de komst van o.a. B-Freqz, Lil Kleine (live) en Wildstylez aangekondigd. Eerder werden al o.a. Chef'Special, Gunz for Hire, Headhunterz, Kriss Kross Amsterdam ft. Fatman Scoop, Yellow Claw en Ronnie Flex & zijn Deuxperience band bekend gemaakt.

Cross-over weekend festival
Onlangs kondigde de organisatie aan het concept dit jaar een flinke upgrade te geven. Het WiSH Outdoor festivalterrein wordt omgetoverd tot ??n groot paradijs vol creatieve area's, belevenissen en tal van muziekpodia. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waar er een duidelijke scheiding was tussen de dominante muziekstijlen op zaterdag (dance) en zondag (pop/rock), is de programmering dit jaar meer gericht op het cross-over weekend karakter van het festival.

Zo zal een van de twee mainstages worden omgedoopt tot the Grand Theater: een gigantische arena boordevol verrassende EDM-, pop- en rock-acts, waaronder Kensington, Yellow Claw, Kraantje Pappie special SFX-XL show, Lucas & Steve en Chef'Special. Ook zal er op beide dagen een gloednieuwe area komen waar de focus ligt op live- en coverbands. Andersom zal het festival dit jaar voor het eerst op alle dagen (dus ook zondag) minimaal ??n volledige hardstyle stage aanbieden.

Dit jaar zijn er ook diverse hostings te vinden op het festivalterrein. Naast vertrouwde area's als de Ace of Spades, Villa Ananas en Jimmy Who, kunnen bezoekers dit jaar ook genieten van hostings als Dans en Grietje, Rewind Amsterdam en Woetstok. Last but not least zal ook de Cirque du Rave terugkeren, waar o.a. de Vengaboys het 90's genre zullen vertegenwoordigen.

Als bijzonder extraatje is er speciaal en uitsluitend voor alle campingbezoekers, op vrijdagmiddag een unieke pre-party en zal er vrijdagnacht en zaterdagnacht een speciale 2-uur durende silent disco afterparty by RGB zijn op het festivalterrein.

Verrassende programmering
De line-up wordt dit jaar gekenmerkt door tal van bijzondere en unieke optredens. Zo zal bijvoorbeeld Kriss Kross Amsterdam speciaal voor WiSH Outdoor een unieke samenwerking aangaan met de wereldberoemde Fatman Scoop en zullen Mental Theo, Dansado & de feestneger en Zany dit jaar voor het eerst hun krachten bundelen tot ??n act. Ook zal Kraantje Pappie een bijzondere XL show verzorgen vol special effects en zijn er diverse artiesten die een bijzondere live-show zullen presenteren, waaronder Lil Kleine en Ronnie Flex met zijn Deuxperience band.
Voor een compleet overzicht van de artiesten, check wishoutdoor.?com.

Tickets
Dit jaar heeft de organisatie weekend tickets heel interessant gemaakt voor de bezoekers. Op dit moment is het nog mogelijk om tickets te scoren met een korting, op=op! WiSH Outdoor is al 7 jaar op rij uitverkocht dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Share |