Kingz-feesten Gemert sterven stille dood

De drie horeca-ondernemers die eerder samen besloten dat Gemert eigen grote muziekevenementen moest krijgen, hebben nu zelf de stekker uit de Kingz-feesten getrokken. Het organiseren dreigde ten koste te gaan van hun individuele zaken.

Jack Centen van PUuUr Eten en Drinken, Pieter Drouen/Paul van Thiel van De Keizer en Nick Willems van Mambo's organiseerden vorig jaar voor het eerst Kingz & Queenz, tijdens Koningsnacht op het Ridderplein. Dat muziekevenement bleek meer dan een schot in de roos: bezoekers stonden in de rij om het met hekken afgezette deel van het plein te kunnen bezoeken.

Kingz Events
Het initiatief smaakte naar meer en de ondernemers besloten naast hun bestaande horecazaken een nieuw bedrijf op te richten: Kingz Events. Het eerste 'offici?le' wapenfeit van het bedrijf: Kingz Outdoor, een tweedaags festival tijdens de Gemertse najaarskermis. De horecamannen kozen voor evenemententerrein De Schabbert. Niet alleen vanwege de ruimte daar, maar ook vanwege klachten over geluidsoverlast en veiligheidsvoorschriften in het centrum.Bron: ED.nl
Share |