Beachclub Fuel presents Roog b2b Erick E

Het zal waarschijnlijk vele niet ontgaan zijn dat de Gemeente Bloemendaal met nieuwe regels is gekomen voor het nieuwe strandseizoen. Voor Beachclub Fuel betekent dat slechts dat er een paar evenementen minder georganiseerd kunnen worden in 2018. Vast onderdeel van de jaarlijkse FUEL programmering is het event Beachclub FUEL presents Roog & Erick E en uiteraard vindt dat dus ook gewoon in 2018 plaats. In het paasweekend op zaterdag 31 maart komen onze favoriete house helden dus gewoon weer naar Bloemendaal!

Door de nieuwe regelgeving zal dit echter het enige optreden zijn van Roog & Erick E bij FUEL in 2018. Met deze informatie in het achterhoofd pakt het team van Fuel extra groot uit op 31 maart

Line-up: Special guest Benny Rodrigues!
Naast Housequake helden Roog & Erick E komt er 31 maart nog een held naar FUEL: Benny Rodrigues! Samen met Jasper Clash, Leon Benesty & Roga MC zullen ze gaan zorgen voor legendarische avond in Bloemendaal!

Grote tent
Zaterdag 31 maart gaan oude tijden herleven! Velen fans hebben hun kaarten al enige tijd in huis en doordat de kaartverkoop zo hard gaat, zal er net als vroeger bij de HOUSEQUAKE feesten, een grote (verwamde) tent geplaats worden op het terras. Dat betekent naast extra dik licht en geluid, dat iedereen voldoende ruimte heeft om los te gaan op de beats van Roog & Erick E en de andere artiesten.

Tickets
Tickets zijn te koop vanaf ?17,50 en zijn verkrijgbaar via beachclubfuel.?nl De minimum leeftijd is 21 jaar en ouder.
Share |