Swingen met de Boogie Nights in P60

Op zaterdag 24 maart maakt P60 de dansvloer vrij voor de Boogie Nights. Deze dansavond wist de rest van Nederland al te veroveren en op vanavond zal dat niet anders zijn in de poptempel van Amstelveen!

Boogie Nights is het retro feest van Nederland. DJ's draaien de beste muziek uit de jaren 70's, 80's en early 90's. Het unieke aan dit feest is dat alle hits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd verschijnen alle originele videoclips en beelden uit deze tijd op de grote schermen. En als dat nog niet genoeg is, leggen ze P60 vol met een verlichte dansvloer! Stil staan is zeker geen optie. Dus ben je toe aan een avondje ontspanning? Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en de volgende dag een vrije dag is.

De Boogie Nights zijn geen onbekende als het om dansavonden gaat. Met landelijke bekende DJ's weet Boogie Nights elk publiek op de dansvloer te krijgen. Erwin Peters (Radio Veronica), Rob Spijker ( ID&T en Slam FM), Juri Verstappen (Radio Veronica), Mike Van Doorn en Hilko Slik (Radio Veronica) behoren tot deze DJ's. Zij wisten de rest van Nederland al te veroveren. Zo slaagden zij er al in om meerdere avonden in Luxor Live volledig uit te verkopen. Nu is de beurt aan de dansvloer van P60!
Share |