5 mei Flow freedom festival in park Sonsbeek

Na het grote succes van de eerste editie heeft de organisatie aangekondigd dat het Arnhemse Bevrijdingsdag evenement Flow freedom Festival een vervolg krijgt. Op zaterdag 5 Mei 2018 zal het terrein rondom Stadsvilla Sonsbeek en de Ronde Weide in Park Sonsbeek het d?cor worden voor het gratis toegankelijke festival.

De 'foodmarkt' zal evenals afgelopen jaar opgesteld worden aan de voorzijde van Stadsvilla Sonsbeek en bied plaats aan diverse foodtrucks. Het muziekpodium zal verplaatst worden naar de Ronde Weide. "Gezien de grote opkomst van vorig jaar hebben we moeten kijken hoe we uit konden breiden. Op deze manier vergroten we het festivalterrein en betrekken we meer van het mooiste Stadspark van Nederland. Aldus Kees Bouwhof & Ronald Stegeman, horecaondernemers van Stadsvilla Sonsbeek en medeorganisatoren van het festival.

De dance stage wordt gehost door FLOW, het succesvolle concept van Arnhemse DJ Franky Rizardo. "Ik draai overal ter wereld maar de sfeer die ontstond op het FLOW Freedom Festival afgelopen jaar was uniek. De mooie locatie en de enorme opkomst in combinatie met de lading van 'het leven in vrijheid' zorgde voor een prachtig evenement. Wij kijken erg uit naar het vervolg en zullen er nog een schepje bovenop doen dit jaar."
Share |