Zaterdag 5 mei Feest

Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden. Met optredens van o.a. Snollebollekes, Royal Beat, La Fuente, Kill The Buzz en vele anderen wordt het een zeer gezellige boel!

Bemachtig nu een van de allerlaatste Super Early Bird Tickets voor slechts ?10,- (ex. fee) via groenehartfestival.?nl! Pak jouw voordeel want stilstaan op dit feest is geen optie en mag je dus gewoonweg niet missen!

De line-up is bekend!
Voor deze spetterende Bevrijdingseditie zijn er twee area's! Bij het hoofdpodium geniet jij met je voeten in het warme zand van een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, pop, rock, dance en Hollandse meezingers door live-acts als Royal Beat, Peanuts en Helemaal Top en gaan we allemaal van links naar rechts en op een neer met Snollebollekes, Danny Froger en Marco Kraats.

In de grote festivaltent worden de lekkerste house-beats van dit moment gedraaid door vele bekende DJ's als La Fuente, Bougenvilla, Kill The Buzz, Trobi en nog vele anderen!

Check de volledige line-up op: groenehartfestival.?nl

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!
Zet Groene Hart Festival in jouw Facebook-agenda, nodig jouw partypeeps uit en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! En zoals gezegd, scoor nu voordelig jouw Super Early Bird Ticket voor slechts ?10,- (ex. fee) via groenehartfestival.?nl!
Share |