Feestjes met een dresscode in maart

In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Ook in de maand maart zijn er een hoop feestjes waarvoor je garderobe mag raadplegen.

Zaterdag 17 maart, Corto Dimanche
Houseparties staan erom bekend dat ze vaak met een speciale dresscode komen, denk bijvoorbeeld aan een party zoals Sensation White. Bij Corto Dimanche, gehouden in Factory 010 te Rotterdam, is het kledingvoorschrift 'Chique sexy wit en/of hemels blauw en zilver'.

De dresscode staat dus niet echt vast, en de organisatie moedigt je ook aan om ze te verassen met je meest chique, sexy outfit. Wel geven ze alvast als tip om geen spijkerbroek aan te trekken. Een andere tip voor de mannen: neem een dame mee. Eenzame mannen kunnen namelijk bij de deur worden geweigerd.

Vrijdag 23 maart, Onbeschoft
Onbeschoft is inmiddels uitgegroeid tot een populaire party, met al veel edities in Nederland en Belgi? op haar naam. Op de 23e strijkt het feest neer bij Club FIX, naar eigen zeggen de populairste club van Nederland. De line-up ziet er in ieder geval veelbelovend uit; maar liefst niemand minder dan Dave Roelvink staat 's avonds achter de draaitafels!

Anders dan de naam doet vermoeden, wordt er wel enigszins van je verwacht dat je je keurig kleedt. De dresscode is 'Casual chic', dus mix je casual outfit met een mooi jasje of een nette broek. Zo cre?er je net dat beetje extra aan je outfit.

Behoefte aan wat meer kledingadvies? Kijk dan even op deze pagina die geheel gewijd is aan de 'Casual chic' dresscode.

Vrijdag 23 maart, Meesterplusser
Mocht je op vrijdag de 23e zin hebben in een high-class urban party, dan is Meesterplusser in de Villa Thalia jouw party bij uitstek. Voor deze editie hebben de organisatoren niemand minder dan Meesterplusser-himself Mula B gestrikt, samen met een reeks special guests.

Er wordt misschien wel veel hiphop en R&B gedraaid, maar dit betekent niet dat je in je wijdste broek en t-shirt kunt komen opdagen. De dresscode voor het evenement is 'classy en chic', een kledingvoorschrift dat zowel voor de dames als de heren opgaat. Kijk even bij de dresscode 'Casual chic' voor inspiratie, of 'Urban' als je wat meer 'street-feel' aan je outfit wil toevoegen.

Zaterdag 24 maart, Fifty Shades of Temptation
Net met je geliefde naar de nieuwe 'Fifty Shades' film geweest, en kunnen jullie geen genoeg krijgen van spannende, sexy settings? Trakteer je wederhelft dan op deze party in het chique Fort Gertrudis: "?Fifty Shades of Temptation".

Mocht je de film al hebben gezien, dan weet je dat het evenement vraagt om stijlvolle kledij. De dames worden geadviseerd zich burlesque, cocktail of gala te kleden, terwijl de mannen een kostuum of een nette pantalon met overhemd kunnen aantrekken. De jeans en sneakers mogen op deze avond in de kast blijven. Burlesque maskers en andere fantasierijke accessoires mag je echter gerust meenemen.

Vrijdag 30 maart, 90'S now
Een klassieker onder de old-school parties, al een decennium lang kun je tijdens deze nacht je wildste 90's fantasie?n laten uitkomen. Brul mee op hits van de Spice Girls of MC Hammer, en laat je weer meevoeren naar de tijd van crappy commercials, foute tv-series en 16-bit Nintendo-spelletjes.

Bij een 90's party als 90'S now hoort ook een passende outfit. Met een beetje mazzel heb je nog een Australian trainingspak in de kast liggen en ben je meteen ready to go. Toch op zoek naar een passend tenue? Kijk dan even in onze 90's guide, waar we alle (foute) 90's trends voor je op een rijtje hebben gezet.
Share |