Lucas & Steve droppen nieuwe track met singer-songwriter Janieck

Lucas & Steve en Janieck brengen vandaag de nieuwe track 'You Don't Have To Like It' uit op het label van Spinnin' Records. Het is de eerste keer dat deze jongens samen de studio in zijn gedoken en het resultaat mag er wezen. 'You Don't Have To Like It' spinninrecords.?release.?link is een vrolijk zomernummer met de herkenbare en energieke sound van Lucas & Steve gecombineerd met de warme stem van Janieck. De track heeft alle ingredi?nten om uit te groeien tot de nieuwe zomerhit van 2018.

Lucas & Steve hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze hits kunnen maken. Zowel hun track uit 2016 Summer on You (een samenwerking met Sam Feldt) als de opvolger in 2017 Up Till Dawn (On the Move) zijn beide uitgeroepen tot zomerhit van het jaar. Ze bestormden hiermee de hitlijsten in binnen- en buitenland, dit leidde onder andere tot dubbel platina. Het nummer Up Till Dawn (On the move) werd de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in juli en augustus en heeft inmiddels meer dan 25 miljoen streams op Spotify. Ook Janieck heeft zijn sporen verdiend. De Nederlandse singer-songwriter maakte in 2015 naam met de track Reality van DJ Lost Frequencies: deze dance-hit stond hoog genoteerd in alle hitlijsten. In 2017 pakte Janieck door met zijn eigen single Does It Matter, die resulteerde in miljoenen streams.

beluister hier de track

Op papier zijn deze jongens een 'gouden' combinatie, maar ook in de praktijk bleek dit het geval. Samen in de studio haalden ze het beste in elkaar naar boven en de jongens zijn dan ook dolblij met het resultaat van deze nieuwe track. Om dit te vieren laten ze vanavond ? tijdens hun Skyline Sessions radioshow op Radio 538 ? voor het eerst 'You Don't Have To Like It' live horen.

Van Tomorowland mainstage naar Sensation Jakarta
2017 was h?t jaar van Lucas & Steve. Ze veroverden voor het eerst een plek in de DJ Mag Top 100 als een van de hoogste nieuwe binnenkomers in de lijst. Daarnaast stonden ze op alle grote festivals in binnen- en buitenland met als hoogtepunt de mainstage van Tomorrowland. Dit succes zetten zij door in het nieuwe jaar. Het duo is net terug van hun tour door Azi?, waar ze onder andere te zien waren op Sensation Jakarta, het populairste festival van dit werelddeel. Daarna pakten ze door met een optreden in Londen en staat in maart Miami weer op de planning. Ook Nederland wordt niet overgeslagen. Zo staan Lucas & Steve dit weekend op Dont' Let Daddy Know en volgen er nog vele festivals aankomende periode.
Share |