Nieuw dancefeest in Nijmegen Deepsense

Nijmegen is een nieuw dancefeest rijker: deepsense. Op zaterdag 10 maart opent deep sense voor het eerst de deuren van Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Nijmegen en breidt hiermee het Nijmeegse danscircuit uit. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense First Edition en luister, kijk, proef, voel en ruik.

Zin in een nieuw en onvergetelijk feest? Kom dan naar deepsense First Edition.

Uiteenlopende muziekstijlen
In Nijmegen heerst een echte dancecultuur. Al jaren zijn er diverse evenementen waarop feestgangers losgaan. Er zijn feesten die zich op house richten en feesten die zich op techno richten. Deze stijlen op een feest mixen is uniek. deepsense brengt deze uiteenlopende stijlen daarom samen op ??n feest. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van house, maar ook van tech house en techno.

Brede line-up
De line-up van deepsense First Edition bestaat uit bekende artiesten en bestaand en nieuw talent uit de regio. De mooie combinatie van artiesten: Benny Rodrigues, Luuk van Dijk, Man With No Shadow, Chris Stussy, Oskar Oliver en Guy, zorgt voor een verrassend feest. Ze hebben ieder een andere stijl waardoor je continue compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft. Van funky house tot aan diepere techno.

Streel je zintuigen
deepsense streelt je zintuigen. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense First Edition. Luister bijvoorbeeld naar heerlijke technobeats die extra versterkt worden door de industri?le locatie. Voel de warmte en proef de sfeer van dit nieuwe dancefeest dat de Nijmeegse dancescene rijker maakt.

Meer informatie en tickets: facebook
Share |