Drift Festival maakt line-up 2018 bekend

Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival. Verdeeld over zeven podia kun je de hele dag dansen op vooruitstrevende house, techno, disco, italo en elektronica op misschien wel het meest imposante terrein van Nederland. De kaartverkoop voor het festival is gestart.

Drift is al meer dan vijftien jaar een sterkhouder van de Nijmeegse nacht. Met Cultuurspinnerij de Vasim als decor heeft het een industri?le speeltuin neergezet die een bijzondere plek heeft veroverd binnen de Nederlandse festivalzomer.

Vorig jaar werd het Vasim-terrein voor het eerst in zijn volledigheid onder handen genomen, en met succes. Het is geen verassing dat ook dit jaar de volledige ruimte gebruikt wordt om ruimte te bieden aan een vernieuwend programma vol internationale sterkhouders als Levon Vincent, Optimo, Maurice Fulton en Nederlandse helden als Steffi en Young Marco. Ook aanstormend talent als upsammy en Marsman krijgt de aandacht die het verdient.

Verder hebben live-sets een nog prominentere plek op het festival veroverd. Zo zal Colin Benders (voorheen Kyteman) het publiek wegblazen met zijn modulaire synths en zie je er Juju & Jordash, Talismann (Makam) en Dazion met messcherpe nieuwe performances.

Voor de beste techno kun je terecht bij Marcel Fengler, Volvox en levende legende Regis (British Murder Boys). Hoogdravende house hoor je bij Red D, Illum Sphere, Marco Passarani en Beesmunt Soundystem, waar Skateb?rd en The Love Doctor een garantie zijn voor onontdekte discoparels. Dat alles terwijl geluidstovenaar Jameszoo je overdondert met een virtuoze blend van genres en Izabel je mee de diepte in trekt in de voorjaarszon.

Tickets voor de achtste editie van Drift Festival kosten ?29,- ex. BTW en zijn verkrijgbaar via driftomtedansen.?nl

Over Drift Om Te Dansen
Drift biedt het beste van nu, maar ook een podiumplek voor aanstormend talent. Dat, in combinatie met een prachtlocatie, vijf podium-identiteiten en het liefste en trouwe publiek dat een festivalorganisatie zich maar kan wensen, maakt Drift Festival het evenement dat het al 8 jaar is.
Share |