Lollapalooza

The Weeknd, Imagine Dragons, Kraftwerk 3D, The National en meer naar Lollapalooza Berlin 2018 Lollapalooza Berlin maakt zich op voor de 4e editie, die 8-9 september plaatsvindt in het Olympiastadion en Olympiapark van Berlijn. Fans sluiten hier de festivalzomer in stijl af met het enige Europese optreden van The Weeknd, de enige festivalshows in Duitsland van Imagine Dragons en The National, een audiovisueel spektakel van Kraftwerk 3D en vele andere acts.

De Canadese muzikant The Weeknd won onlangs nog een Grammy award en zal in 2018 nergens anders in Europa te zien zijn dan op Lollapalooza Berlin. De Duitse band Kraftwerk, die een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van elektronische muziek, komt deze zomer met de audiovisuele show Kraftwerk 3D naar het Olympiapark. De Amerikaanse indierockbands Imagine Dragons en The National geven hun enige Duitse festivalshows van het jaar op Lollapalooza Berlin.

Ook Oasis-rocker Liam Gallagher, de populaire Dua Lipa en de singer-songwriters Rag'n'Bone Man, Ben Howard, Jorja Smith en Lewis Capaldi maken in september hun opwachting in de Duitse hoofdstad. De cr?me de la cr?me uit de EDM en dance scene, waaronder Armin van Buuren, Kygo, David Guetta en Showtek, komen het Olympiastadion op zijn kop zetten. Vanuit Engeland reizen de synthpopgroep Years & Years en de indierockbands Friendly Fires en The Wombats af naar Berlijn. Duitse urban beats zijn deze zomer te verwachten van onder meer Freundeskreis, Casper, RAF Camora & Bones MC, RIN en SXTN.

Nieuwe locatie
Na een kort uitstapje naar de paardenracebaan van Hoppegarten afgelopen jaar, keert het festival deze zomer terug naar het centrum van Berlijn, ditmaal aan de westkant. Het Olympisch Park met het statige Olympiastadion is al een historische bezienswaardigheid op zich. Dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer en de ruime ervaring met grootschalige events, belooft deze locatie des te meer de ideale venue voor Lollapalooza Berlin te worden.

Tickets
Early Bird Tickets zijn reeds uitverkocht. Tweedaagse tickets zijn momenteel verkrijgbaar voor ? 139,- en dagkaarten voor ? 79,-. Wie op zoek is naar een meer exclusieve ervaring koopt een Lolla Experience Ticket voor ? 229,- of een VIP Ticket voor ? 289,-. Daarnaast zijn er speciale kaarten voor juniors tussen de 11 en 14 jaar beschikbaar voor ? 30,-. Toegangsbewijzen zijn te koop via de Lollapalooza Berlin website (lollapaloozade.?com).

Alle namen tot nu toe:
The Weeknd
Imagine Dragons
Kraftwerk 3D
The National
Armin van Buuren
Kygo
David Guetta
Liam Gallagher
Dua Lipa
Ben Howard
Rag'n'Bone Man
Years & Years
Freundeskreis
Casper
RAF Camora & Bonez MC
Scooter
SXTN
RIN

The Wombats
DVBBS
Showtek
NERVO
Jonas Blue
Friendly Fires
Sofi Tukker
Jorja Smith
Lewis Capaldi
Wolf Alice
Oliver Koletzki
San Holo
Alison Wonderland
Ofenbach
Alexis Taylor
Gurr
Dhani Harrison
Giant Rooks
Share |