The Beginning X Taped

Zaterdag 17-03-2018 gaat voor het eerst het Rave, Acid, Techno, Oldskool en House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave" plaatsvinden. Dit zal gebeuren op een van de mooiste locaties van Nederland 'de Suikerunie' in Groningen. De unieke samenwerking tussen Paradigm, The Beginning en Taped zal de nieuwe standaard zetten voor Classic events in het Noorden van Nederland. The Beginning en Taped zijn al jaren afzonderlijk succesvol in Groningen met knallende edities op locaties zoals: De voormalige Paradigm aan de Helsinkistraat, Het Oude RKZ, Het Platform Theater en het Paradigm Festival.

''The Warehouse Rave'' zal 2 volwaardige areas hosten om de echte feel van de opkomst van de house te weerspiegelen. En in de Suikerunie, een oud fabriekspand aan de rand van Groningen, zal dit perfect tot haar recht komen.

Area 1: The Beginning (Rave,Oldskool)
De grote zaal in de Suikerunie staat in het teken van Rave en Oldskool.

Deze stroming is in de begin jaren negentig ontstaan, toen de raves nog vaak illegaal en ruig waren en het publiek helemaal uit zijn dak ging op de hardere variant van house.

Deze stijl paste ook perfect toen de feesten groter werden. Denk hierbij aan de eerste grote rave 'Megalomania' in de Martinihal te Groningen.

Ook in de rest van Nederland ging het helemaal los toen deze stijl zijn intrede deed.

Multigroove, Parkzicht en Rave The City waren in die tijd bekend om hun roemruchte feesten. De hardere stijlen die daar gedraaid werden, waren binnen afzienbare tijd erg populair. Voor deze editie hebben we dan ook de artiesten weten te strikken die Rave en Oldskool groot hebben gemaakt in Nederland.

Met Pavo, Rob en Mc Joe, Dano,Gizmo, Alexander Koning en Rabies staat deze zaal garant voor een onvergetelijke nacht!

Area 2: Taped (Acid,Techno en House Classics)
In deze area nemen we je mee terug naar het roemruchte verleden van de Groninger house scene. De feesten in tijd staan bekend om hun mystieke karater en de mooie fluor aankleding. Je wist er nooit wat je precies kon verwachten, maar de sfeer was altijd geweldig op deze typische underground feesten.

Op bestaande locaties als het Oude RKZ, Platform Theater, Simplon en het Stadsparkpaviljoen was het goed vertoeven. Maar natuutrlijk waren er ook veel feesten op originele locaties zoals in loodsen, voormailge kerken, boten en feesten aan de rand van de stad waar vaak gefeest werd tot in de late uurtjes.

Ook voor deze zaal komen de artiesten op het gebied van Acid,Techno en House Classics weer uit alle windstreken van Nederland.

Miss Djax, Jaydee, Spider Willem, Ven, Miss Mana en Booy nemen je mee terug in de tijd zodat je kunt gaan genieten van het beste wat deze underground zaal te bieden heeft!

Er zijn voor deze eerste editie maar een limited aantal tickets verkrijgbaar, dus wil je dit meemaken aarzel dan niet te lang!

Line-up
Alexander KoningBooyGizmoJaydeeMiss DjaxMiss ManaPavoRabiesRob & MC JoeSpider WillemVen
Share |