Fabbrica in Rosso Classxx

Fabbrica in Rosso more than just a party.
De vette industri?le locatie in Veghel, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ's, de vocalisten, TOP dansers, MC's, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopi?ren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingredi?nten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.

We zullen tijdens Fabbrica in Rosso Classxx op 7 april 3 areas inrichten. Tussen de oude silo's en de machines zullen de lekkerste classic- house en trance hits van toen tot nu klinken. Een nieuwe ervaring van een classics event. Een stijlvol en exclusief klasse evenement waarbij we terug gaan naar de tijd dat de clubs en discotheken nog floreerde.

Muziek uit de tijd dat de Zino, Atmoz, Matrixx, Hollywood, Danssalon, World Center etc. etc. iedere week ram vol zaten met feestvierders. Een tijd waar velen met een glimlach aan terug denken, naar die tijd nemen we jullie op 7 april even mee naartoe tijdens Fabbrica in Rosso Classxx.

We hebben alvast "the Legends "van de bekende clubs weten vast te leggen.

ClassxxBLSSD Classxx teamFrancoisJochen MillerMarcel WoodsTysHouseEntouragesoundOrson WelshScroogeSteveKLive: ShermanologyTranceArtento DiviniDazzleJochen MillerMarc SimzMarcel WoodsRuben Verhagen
Kom als de mooiste versie van jezelf.
BLSSD is veel meer dan een avondje uitgaan. BLSSD is een heerlijke beleving, een uniek feest waar ons partypubliek (23+)uit heel Nederland iedere keer weer reikhalzend naar uitkijkt. Van aankomst tot en met de slotakkoorden word je compleet in de watten gelegd. Want voor ons ben jij een V.I.P. en daarom nodigen wij je uit als de mooiste versie van jezelf te komen. De dresscode voor BLSSD Fabbrica in Rosso is: Stijlvol rood en/of zwart. (GEEN sexy partywear)
Share |