Afrojack zet Rotterdam centraal station op stelten met groots verrassingsoptreden

Daar waar de release van 'Bed Of Roses' vele fans afgelopen woensdag al op de banken kreeg, is Afrojack vandaag nog een stap verder gegaan. Samen met Stanaj, de zanger van 'Bed of Roses', zette de Nederlandse dj en producer Rotterdam Centraal Station op zijn kop middels een grootschalig verrassingsoptreden en bracht hij samen met een ensemble van gastartiesten zijn nieuwe single ten gehore in het bijzijn van honderden enthousiaste toeschouwers.

Wat begon als een dag als alle andere op Rotterdam Centraal Station groeide uit tot een spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden. Rond twee uur 's middags maakte Afrojack geheel onverwacht zijn opwachting om vervolgens samen met Stanaj, een aantal livemuzikanten en een flashmob een exclusief verrassingsoptreden te verzorgen en zo de release van zijn nieuwe single te promoten.

Afrojack, die afgelopen weekend zijn eigen show 'No Place Like Home' (op 8 september in Ahoy) aankondigde, werd afgelopen jaar door DJ Mag uitgeroepen tot de #8 dj van de wereld (zijn zevende Top 10-plek op rij) en geldt als een van de meest populaire danceartiesten van het moment. De Nederlandse dj, producer en labeleigenaar (Wall Recordings) won een Grammy voor zijn remix van Madonna's 'Revolver' (samen met David Guetta), werkte samen met artiesten als David Guetta, Diplo, Hardwell, Martin Garrix, Pitbull, Steve Aoki en The Black Eyed Peas, en staat ieder jaar op de grootste podia ter wereld, van Ibiza's beroemde clubs tot colossale festivals als Coachella, Electric Daisy Carnival, Tommorowland Belgium en Ultra Music Festival Miami. Met deze single laat Afrojack zien dat hij niet voor niets al jaren aan de top staat en legt hij de eerste steen van een nieuw project dat in de komende twee jaar nog meer moois met zich mee zal brengen.

Kaarten voor 'No Place Like Home' zijn hier verkrijgbaar: afrojack.?com
Share |