Ticketverkoop Beachboom 2018 van start

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent voor de dance liefhebbers weer een nieuwe editie van Beachboom. H?t dance event van Zeeland zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 augustus. Voor de twee?ntwintigste keer wordt de Brouwersdam omgetoverd tot een kleurrijk dance event waar weer genoten kan worden van zon, zee en heerlijke house beats.

Start verkoop Early Bird tickets
Vanaf vrijdag 16 februari gaan de eerste kaarten in de verkoop, de zogenaamde Early Bird tickets. Deze eerste tickets kennen een lager tarief, namelijk ?35,- in plaats van ?39,50. Voor de bezoekers in spe die het liever iets luxer opzoeken, zijn er ook Early Bird versies van de welbekende VIB-tickets verkrijgbaar. Deze kosten nu ?99,- in plaats van ?120,-. VIB betekent Very Important Beachboomer en houdt in dat deze tickethouders toegang hebben tot een overdekte verhoging op het terrein, dat er exclusieve hapjes rondgaan en de drankjes gratis zijn. Tickets zijn te koop via beachboom.?com.

Thema, line-up en dresscode
Het thema, de line-up en dresscode van de twee?ntwintigste Beachboom editie worden medio maart bekend gemaakt. Houd hiervoor de diverse mediakanalen in de gaten.

Beachboom is een ??ndaags dance event op het strand aan de Brouwersdam dat dit jaar georganiseerd wordt op zaterdag 11 augustus 2018, van 16.00 tot 01.00 uur.
Share |