Rochelle brengt debuut EP 'Centerpiece' uit

Vandaag gaat de debuut EP 'Centerpiece' van Rochelle in release. 'Centerpiece' bevat vijf songs met RnB/Pop invloeden met een donker randje en slaan op persoonlijke belevenissen van Rochelle. De zangeres werkte samen met de producers DFRNS, die onder andere schreven voor Jessie J. Eerder vergaarde Rochelle internationale bekendheid met hits als 'All Night Long', 'Way Up' en 'Shotgun' met Yellow Claw.

Rochelle: 'Met 'Centerpiece' heb ik voor het eerst meer van mezelf op papier gezet en betrek ik mijn persoonlijke leven in de nummers. De songs klinken nu wat donkerder dan voorheen. Ik vind het wel eng om echt persoonlijke dingen met iedereen te delen, daar heb ik me dus over heen moeten zetten. Ik ben dan ook erg trots op deze EP.'

Rochelle Perts
In 2011 won Rochelle Perts (1992) op negentienjarige leeftijd de talentenshow X-factor. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze bracht internationaal door met de hit 'Shotgun', een samenwerking met Yellow Claw, die in diverse landen in de iTunes top 10 belandde. In 2016 bracht Rochelle het nummer 'All Night Long' uit, die de platina status behaalde. Haar track 'Way Up', een samenwerking met Kalibwoy, werd gelijk een 'Dance Smash' op Radio 538 en en 'Grand Slam!' op Slam! FM. Vorig jaar bracht Rochelle tevens de aanstekelijke nummers 'You Got Something' en 'Come To Me' een samenwerking met Sharon Doorson en Roll?n uit.
Share |