The Promised Land winter edition

Zaterdag 10 maart: Classics uit de beginperiode van dance tijdens The Promised Land winter edition op Thuishaven Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert The Promised Land voor de vierde keer terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 10 maart vindt de
wintereditie plaats.

Op The Promised Land wordt techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance gedraaid door muzikale helden van zowel toen als nu zoals Dimitri,Erick E, Miss Djax, Dano, Alexander Koning, Ronald Molendijk en Remy. Zowel de oudere als de nieuwe generatie gaan los op de muziek van vroeger en zorgen al jaren voor een goede sfeer op het feest. Ongedwongen en uitbundig raven op een intieme locatie.

Thuishaven
Het festival terrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van The Promised Land is verdeeld over vier area's op deze unieke locatie met een gezellig karakter. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig.

DJ Assault
Speciaal voor deze editie is de Amerikaanse dj Assault geboekt, bekend van onder andere het nummer Ass and Titties. Deze artiest heeft in de jaren '90 een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van 'ghetto tech'-muziek, ook wel 'booty music' genoemd, in Detroit. De Early Bird kaarten zijn op maar er zijn nog normale kaarten en groepstickets (vijf personen) beschikbaar.

Alexander KoningAssault CellieColdfusionDanoDave Randall DimitriErick EGizmoH?kkeLars JohanssonLucien FoortMiss DjaxMondePerRabiesRonald MolendijkSaikoSpiderSteve Cop
Share |