Feestjes met een Dresscode in Februari

Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. De lente laat nog even op zich wachten, maar er is in februari toch genoeg te vieren. Lees hier welke gave feesten met dresscode we voor je selecteerde.

Donderdag 8 februari - Huisfeest XL
Carnaval staat alweer bijna voor de deur. En als je denkt dat carnaval alleen in Brabant en Limburg gevierd kan worden, dan heb je het mis. Het kan ook in Utrecht! En wel op het Huisfeest XL, Utregs Carnaval. De polonaise lopen en de hele nacht hossen op de beste carnavalskrakers en dat incl. bier, fris en wijn? Dat kan op dit feest. Verkleden is op dit feestje verplicht. Logisch, want wat is carnaval zonder verkleden?! Wat trek jij aan?

Zaterdag 10 februari - La Share
Op 10 februari vindt alweer de 3e editie van La Share plaats. Dit keer heeft het feest als thema "Free the ocean". De hapjes zullen ook in het teken van de oceaan staan. Een fijne sfeer, veel mooie extra's en een goede line-up staan bij dit feestje voorop. Je kan er de hele nacht dansen op de beats van house, club, techhouse, trance en progressive.
De dresscode Sexy but classy. Lak, latex, leer, of gescheurde spijkerbroeken zijn niet welkom, dus kies bijvoorbeeld voor een mooi zwart cocktailjurkje. Dan zit je altijd goed!

Vrijdag 16 februari - Leo's secret Valentine
Na het succes van Leo's christmas party is Leo's terug met het super succesvolle Leo's secret Valentine feest. De Rotterdamse Le Grand wordt die avond omgetoverd tot een super sfeervolle en romantische valentijns locatie waar je tot diep in de nacht kan dansen op o.a. (deep)house, latin en urban muziek. Op dit 18+ valentijnsfeestje is de Dresscode "Chique with a touch of Love".

Vrijdag 23 februari - Das Coen und Sander fest
De populaire 538 DJ's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga geven ook dit jaar weer een een knallend Coen und Sander fest in de jaarbeurs in Utrecht. Je kunt optredens verwachten van o.a. Paul Elstak, Kraantje Pappie en Mr. Polska en de muziek gaat van hiphop, naar house en van oldschool naar hardcore. Voor ieder wat wils dus.
Het thema is dit jaar De Elfstedentocht en dat is ook meteen de Dresscode. Trek dus je Mart Smeets trui uit de kast en je bent klaar voor dit fest!

Vrijdag 23 februari - The Pool
Denk jij dat er alleen Poolparty's in de zomer zijn? Nee hoor, niets is minder waar! Eind deze maand is er in het Sloterparkbad in Amsterdam een te gekke poolparty genaamd The Pool. Het zwembad wordt omgetoverd tot tropische paradijs en onder het genot van een cocktail en de vetste beats kan je de hele avond feesten in zomerse sfeer. Ben jij ook zo klaar met de winter? Dan is dit het feestje voor jou. Ik zeg zwemkleding aan, inflatables van zolder en bommetje!
Share |