18 HRS festival

Kan een festival jou niet lang genoeg duren? Dan moet 14 juli omcirkelt staan in jouw agenda. Dan vindt de 8ste editie plaats van 18hrs Festival! Het unieke festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 in de ochtend gaat het los op 5 stages op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal in het havengebied van Amsterdam.

De eerste namen van de line-up zijn bekend
Ook dit jaar heeft 18hrs Festival een uitgebalanceerde line-up met nationale en internationale house- en techno dj's. De eerste namen kunnen we nu bekend maken! Naast een aantal vertrouwde gezichten bevat de eerste rij namen veel acts die hun debuut maken op 18hrs Festival!

En wat voor namen!
Anetha Ansome Ben Sims Darius Syrossian Dennis Cruz FerroFranky RizardoJay Lumen Joey DanielJuan SanchezLuuk van DijkPrunkRemco BeekwilderSurgeon Technasia Tommy Four Seven Wouter S.


De complete line-up en de stage-indeling moeten we nog even voor ons houden, wel kunnen we alvast verklappen dat het populaire techno platform Techno Moves zijn festival debuut maakt met een eigen stage!

Early Bird verkoop start donderdag 25 januari om 18:00 uur De verkoop van de Early Bird tickets start op donderdag 26 januari, en hoe kan het ook anders: om 18:00 uur!

De eerste tickets worden verkocht als Super Early Birds en kosten maar ?27,95 (ex. presale fee). Deze zijn verkrijgbaar op 18hrsfestival.?nl. De Early Bird tickets kosten ?33,95. Voorgaande jaren verkochten de Super Early Bird tickets razend snel uit. Zorg dus dat je om 18:00 uur klaar zit!

Meer info?
18hrsfestival.?nlfacebook.?com/18hrsfestival
Share |