The Flexican releast zijn populaire 'Yearmix'

2018 is net begonnen, maar de Amsterdamse dj/producer The Flexican zorgt ervoor dat je muzikaal nog geen afscheid hoeft te nemen van het jaar 2017. De mix is een verzameling van alle belangrijke tracks van vorig jaar, aan elkaar gemixt in een twee uur durende mix. The Flexican startte tien jaar geleden met zijn allereerste Yearmix. Hij verzamelde alle tracks die voor hem dat jaar belangrijk waren en bracht de Yearmix begin 2007 uit. Ruim tien jaar later doet hij dit nog steeds en is het tijd voor Yearmix 2017. We mogen geruststellen dat het een traditie is.

"Ik wil later kunnen terugluisteren naar mijn Yearmix en het gevoel van dat jaar volledig kunnen terugkrijgen. Het is een recap van het jaar, met de allerbelangrijkste tracks en de daarbij behorende momenten. Ik vind het belangrijk dat niet alleen ik, maar iedereen die naar de mix luistert er keer op keer naar zou kunnen luisteren. Dat het niet gaat vervelen, o.a. daarom is het proces om de mix te maken lang. Maar het uiteindelijke resultaat zijn de lange nachten in de studio absoluut waard."

The Flexican a.k.a Thom?s Goethals
Met zijn New Moon EP (2016), ging hij terug naar waar het voor hem is begonnen als producer, namelijk de hiphop, in combinatie met de house en techno wat hij tegenwoordig veel draait. De EP is een afspiegeling van zijn nieuwe kenmerkende sound en zijn interesse in een groot scala aan muziek, namelijk alles van de jaren '90, hiphop, R&B, techno en house. Laten we ook niet zijn laatste release vergeten, de Les Demoiselles D'Avignon EP, ge?nspireerd op Afrika, samen met de boys van KLEAR: Wanttiga, Jengi en Ja?l.

The Flexican brengt sinds 2007 Yearmixes uit en om dit samen te vieren biedt The Flexican elke Yearmix gemaakt gratis opnieuw aan. Klik op de link hieronder om te luisteren of downloaden.
Share |