Hardlab is back

Voor de tweede keer opent Hardlab de deuren van haar laboratorium! Het Veldhovense hardstyle event keert terug in evenementencomplex De Heiberg.

Met de hardstyle-formule die vorig jaar is gecre?erd op zak, zal op 17 maart 2018 blijken dat er het afgelopen jaar niet stil gezeten is in het laboratorium! Het tweede experiment is na de bekenmaking, zeker na het schrappen van het hardstyle programma op Cult & Tumult, door vele Veldhovenaren en de regio met enthousiasme ontvangen.

Opzet
Vorig jaar besloten een aantal bevriende evenementenorganisatoren in te springen op de aanhoudende behoefte aan hardstyle in Veldhoven, en na een aantal vergaderingen was Hardlab geboren! Hardlab onderscheid zich door een combinatie van bekende artiesten en vooral een sterk concept. Het laboratorium thema is in zowel artwork en decoratie, als in communicatie duidelijk terug te zien. Na een succesvolle eerste editie, waar DJ's Zany en B-Front het gezicht van de campagne voerden, is er besloten om dit door te zetten na een nieuwe editie van Hardlab in 2018.

Muziek
Waar vorig jaar de verschillende vormen van hardstyle duidelijk hoorbaar waren op Hardlab, is er dit jaar voor gekozen om meer een lijn aan te houden. Ondanks dat er ook dit jaar verschillende vormen van hardstyle te horen zullen zijn, zal de boventoon liggen op de Raw Hardstyle. Gezien de enorme populariteit van deze stijl en het groeiend aantal liefhebbers heeft de organisatie doen besluiten hierop in te spelen.

Programma
Ook dit jaar zijn er, net als vorig jaar, veel Veldhovense namen op de line-up te vinden. Plug 'n Play, Grimm en B-front zullen Veldhoven vertegenwoordigen op het podium van Hardlab. Hoewel deze namen voor het publiek als muziek in de oren klinken, doet de organisatie er nog een schepje bovenop met twee extra headliners, namelijk Rebelion &Requiem! De laatste open ruimte in de line-up zal opgevuld worden door de winnaar van de DJ-contest, hierover volgt snel meer informatie op de Hardlab facebookpagina.

Tickets
De tickets voor Hardlab zijn sinds een aantal dagen in de verkoop en ze gaan hard! Voor de echte fans waren er de Early Bird tickets, deze zijn er in een enorm tempo doorheen gegaan en helaas dus ook volledig uitverkocht! Via hardlab.?nl zijn nog reguliere tickets te koop voor slechts ?19,50!
Share |