Sander Kleinenberg slaat handen ineen met discokoning George Mccrae

Over spraakmakende samenwerkingen gesproken. Voor de wereldwijde doorbraak van discokoning George McCrae ('Rock Your Baby') moeten we toch ruim vier decennia terug in de tijd, maar dat maakt zijn bijdrage op de nieuwe plaat van Sander Kleinenberg er niet minder om. 'Colours In The Sun', waar Sander Kleinenbergs sublieme ritmes perfect inspelen op de soulvolle vocalen van George McCrae, werd vandaag uitgebracht op Armada Deep.

Luister naar Sander Kleinenberg feat.? George McCrae? Colours In The Sun

'Colours In The Sun' is in alles een puntgave productie. Het goed doordachte arrangement, de subtiele melodie?n en George McCrae's diepe en vooral ook charmante vocalen maken deze plaat bij uitstek geschikt voor 's werelds populairste playlists. Voeg daar de opzwepende beats en stevige bassline aan toe en je hebt tevens een plaat die menig Houseparty naar een hoger niveau tilt.

Sander Kleinenberg geldt al ruim twintig jaar als ??n van de trendsetters van de dancemuziek. De Nederlandse dj en producer remixte artiesten als Halsey, Justin Timberlake, Daft Punk, Madonna en Janet Jackson en levert keer op keer kwaliteit met zijn continue output aan sterke originals en iconische livesets. 'Colours In The Sun' is daar zonder twijfel een goed voorbeeld van.

George McCrae, die tegenwoordig Zuid-Limburg zijn thuis noemt, scoorde in 1974 een gigantische hit met 'Rock Your Baby', een plaat die niet alleen wereldwijd meer dan 11 miljoen keer werd verkocht en op #1 in de hitlijsten van Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten (en meer) stond, maar ook nog eens als een van de allereerste discohits geldt. Het was voor de Amerikaanse rasartiest, die in 1975 een Grammy won voor 'Best Male R&B Vocalist', het begin van een zeer succesvolle carri?re die tot op de dag van vandaag voortduurt en zijn vruchten afwerpt.
Share |