Wine, Dine & Dance komt naar het Gooi

Op zaterdag 27 januari komt het culinaire dansfeest Wine, Dine & Dance naar De Kalkovens in Huizen. Na maar liefst acht succesvolle edities in een landhuis op de Veluwe strijkt het nu voor het eerst neer in het Gooi.

'Er is in het Gooi op uitgaansgebied nauwelijks iets te doen voor 30 plussers. Daarom zijn wij enorm verheugd dat de organisatie van Wine, Dine & Dance, onze locatie heeft gekozen voor de negende editie' aldus Tim Wismeijer, Hotel Manager van De Kalkovens.

De bezoekers worden om 19.00 uur ontvangen met een drankje en een amuse. Ondertussen staat de eerste dj van de avond, Leo Vanderweijden, al te draaien. Leo is bekend van optredens in o.a. de wereldberoemde club Pacha in Kaapstad en zal tijdens het eten draaien in de lijn van de Buddha Bar. Iedere editie geeft een gerenommeerde kunstenaar een eenmalige expositie. Dit keer zal topfotograaf Menno van der Meulen zijn prikkelende werk tentoon stellen. Rond half acht gaan chef-kok Aart de Gooijer en zijn team rond met het walking dinner bestaande uit een selectie van culinaire internationale gerechten. Na het diner zal niemand minder dan Dennis Ruyer, bekend van zijn programma Dance Department op Radio 538, achter de draaitafels kruipen. Dennis zal een smaakvolle deep- en techhouse set draaien. Aansluitend neemt de headliner DJ Yves Eaux het tot 01.00 uur over met een knallende Ibiza set. Deze top-DJ draait over de hele wereld, van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. VJ Hans Bijloo (bekend van Freakyland en Burning Man) zal de sets ondersteunen met zijn videokunst. Na 01.00 uur is er nog de mogelijkheid om na te borrelen in Wijnlounge Riva.

'Het is een exclusief, leuk en ongedwongen feest. Mensen komen goedgekleed vanuit het hele land hier naar toe en de deejays houden zich absoluut niet in. Ze draaien de nieuwste clubmuziek en het dak gaat er elke keer vanaf. Het is echt alsof je in Ibiza of Berlijn bent. Tel daarbij lekker eten, mooie wijnen en gezellig publiek bij op en je hebt een wereldfeest.'

Wine Dine & Dance (At The Monument) op zaterdag 27 januari in De Kalkovens in Huizen begint om 19.00 uur. Kaarten kosten 39,50 Euro per stuk (inclusief diner, welkomstdrankje en feest) en zijn te bestellen op WineDineAndDance.?nl. Voor de mensen die van ver komen of niet willen rijden kan men online voor 89 Euro ook een hotelkamer boeken in het 4 sterren hotel van Fletcher op loopafstand van het feest.
Share |