Jebroer gelooft in leven na de dood

Vandaag gaat de track 'Leven Na De Dood' van Jebroer en Dr Phunk in release. Met teksten als 'Maakt niet uit of je wel of niet gelooft, we leven nu de droom en er is leven na de dood' is de track een een vervolg op de megahits 'Kind Van De Duivel' en Engeltje. Jebroer maakt met het nummer duidelijk wel te geloven in een leven na de dood. 'Leven Na De Dood' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.

Bekijk de videoclip van 'Leven Na De Dood'


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en Belgi? gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 20 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in Belgi? en heeft Dubbel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers R?t N FrikK bracht hij de track 'My Gabber' uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond 'Paranoia'. Onlangs bracht hij het nummer 'Marathon' met Anita Doth van 2Unlimited uit. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album.

Dr Phunk
Dr Phunk is een hard EDM artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell. De EP met remixen van 'Apollo', 'Nothing Can't Hold Us Down' en 'Run Wild' werden gereleased op Revealed Recordings. Door het succes van deze EP zat hij voor meerdere collabs samen met Hardwell in de studio en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij eind 2016 met groot succes zijn eerste artiestenalbum 'Phunked Up' uitgebracht, waarvan 'Kind Van De Duivel' ??n van de grootste hits was. Dit maakte naar meer en zo werd "Engeltje" als waardige opvolger uitgebracht. Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, W&W, KSHMR, Bassjackers, Headhunterz, Coone, The Prophet, Paul Elstak en nog vele anderen. Dit alles resulteerde in talloze boekingen voor Dr Phunk, met als uitschieters Ultra Europe, Mysteryland. Reverze, Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.
Share |