Crazy sexy cool maakt thema bekend

Ga mee op reis naar een wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Smul van de chocolade rivier, dans door het zuurstokkenbos en duik in de betoverende ballenbak. Op 4 augustus openen de poorten naar het magische 'World of Pleasure'!

Elk jaar weet de organisatie bezoekers te verrassen met een uniek thema wat wordt doorgevoerd in alle lagen van het festival. "We willen de bezoekers blijven verrassen met elk jaar een compleet nieuwe festival ervaring." Aldus organisator Jeffrey Ghazi. World of Pleasure staat voor een wereld waar alles mogelijk is en je fantasie werkelijkheid wordt."

Het festivalterrein staat ook in 2018 weer barstensvol attracties en area's waar uitbundige House, Urban, Caribbean en Eclectic beats klinken. Voeg daar onge?venaard entertainment aan toe en het Crazy ?
Sexy ? Cool gevoel is compleet.

Over Crazy Sexy Cool In de loop van de jaren is het muziekaanbod in de uitgaanssc?ne veel uitgebreider geworden. De grenzen tussen Dance en Hiphop worden steeds diffuser en steeds meer worden de elektronische varianten van Hiphop en Urban muziek gedraaid. Dit is waar Crazy Sexy Cool om draait. De kaartverkoop start 26 januari 2018.
Share |