Trance Energy naar Tomorrowland 2018

's Werelds bekendste trance evenement Trance Energy keert volledig terug. Nadat vorig jaar een comeback werd gevierd met een eigen stage tijdens Tomorrowland, is het Belgische Boom op zondag 22 juli 2018 opnieuw plaats van handeling. De line up van Trance Energy tijdens Tomorrowland wordt later bekend gemaakt.

Rosanne Janmaat, Managing Director ID&T en onder andere verantwoordelijk voor Trance Energy: "We hebben in 2017, na een afwezigheid van zeven jaar, een voorzichtige eerste stap gemaakt met de herlancering van Trance Energy. Dat bleek een succes. De afgelopen periode hebben we benut om te kijken hoe we Trance Energy weer volledig als high end evenementen merk in de markt kunnen positioneren. Dat gebeurt in 2018 weer op Tomorrowland, maar we zijn ook plannen aan het maken voor hostings op andere bekende festivals. Daarnaast liggen er schetsen voor een tour op de tekentafel. Het is mooi om te zien dat Trance Energy nog steeds een grote schare fans heeft wat het mogelijk maakt om met het feest de wereld in te gaan."

Trance Energy is gelanceerd in 1999 en sindsdien uitgegroeid tot het bekendste festival op het gebied van trance. Naast de muziek zijn het de hoogwaardige technische productie, laser- en pyroshows die Trance Energy tot h?t alom bekende trance concept hebben gemaakt. Dit zal ook tijdens de nieuwe shows weer van onderscheidend belang zijn. Op het hoogtepunt trok Trance Energy 40.000 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht uit meer dan 60 verschillende landen. Grootheden als Ti?sto, Avicii Hardwell en Armin van Buuren verleenden in het verleden hun medewerking aan Trance Energy. Nagenoeg alle artiesten in het trance-genre hebben weleens op het populaire trance-evenement gestaan.
Share |