Johan Gielen Trance Classics World tour

Een van de grootste Nederlandse Trance helden aller tijden komt wederom naar Beachclub Vroeger met zijn concept 'Johan Gielen Trance Classics Worldtour'. Het wereldwijde dance-concept viert het aankomend jaar zijn eenjarig jubileum, op zaterdag 31 maart 2018 (paasweekend).

Elke diehard trance fan kan het zich herinneren, 17 jaar geleden, een stomend en volgepakt Thialf in Heerenveen, losgaan op d? inmiddels grote trance klassiekers! Het gevoel van toen probeert Gielen terug leven in te blazen met zijn Trance Classics concept.

De reputatie van Johan Gielen staat vooral bekend als Trance legend, een die er altijd in slaagt een sfeer van saamhorigheid te cre?ren, zelfs op de meest kolossale locaties. Voor het eenjarig jubileum trekt Beachclub Vroeger dan ook het allerbeste uit de kast, waaronder nieuwe stage designs, unieke lasers en Visuals en niet te vergeten een top line-up met een Johan Gielen extended Trance classics set en support acts van Yves Deruyter, Ton TB (Greece2000) Marc Simz ( Matrixx) , de stage wordt gehost door MC Gunner o.a. bekend van zijn geweldige optredens tijdens Dancevalley,Mysteryland en Tomorrowland.

Beachclub Vroeger is meteen de kick-off van de 'Johan Gielen Trance Classics World Tour 2018'. Daarna strijkt het concept neer in verschillende grote steden over de hele wereld, waaronder Azi? en de VS.

Tickets zijn verkrijgbaar via: tinyurl.?com
Fase 1 Early Bird ?12,50 (uitverkocht)Fase 2 Voorverkoop ?17,50 (uitverkocht)Fase 3 Voorverkoop ?20,00Deur ?22,50
Open van: 17:00-24:00/ 18+ ID verplicht. Kluisjes aanwezig. Beachclub Vroeger zal geheel overdekt/gesloten zijn.
Share |