De Ujese Kroegentocht komt er weer aan

Het begint langzamerhand een traditie te worden op de carnavalszaterdag. De Ujese Kroegentocht! Zaterdag 10 februari om klokslag 14.00 uur zal de gezelligste en gemoedelijkste tocht weer gehouden worden in Uden.

Na het overdonderende succes van 2017 wordt het in 2018 nog alleen maar mooier. Voor het zevende jaar gaat Uden weer helemaal los met 2500 carnavalsfanaten die allen gewapend zijn met een lolbroek of een grapjurk. Dit jaar doen 10 Udense kroegen mee die verdeeld zijn over vier stages door het centrum van het 'Knoerissenrijk'. De vele lokale artiesten gaan er samen met jullie, tot 21.00 uur, ervoor zorgen dat 10 februari 2018 een dag wordt om nooit meer te vergeten.

'Ze hadden niet durven dromen dat de lokale bevolking dit evenement zo snel zou omarmen. Het is in ??n woord fantastisch!'', aldus voorzitter Caine Doed?e die ziet dat de carnavalsperiode nu begint te leven in Uden en omstreken. ''De verkoop kwam eigenlijk pas is begonnen nadat de kerstdagen en oud en nieuw voorbij waren. Mensen hebben toch iets nodig om naar toe te leven. Daar is de Ujese Kroegentocht een ideaal evenement voor.'' Volgens Caine ziet hij de achterban groeien en ziet hij dat er steeds meer mensen buiten Uden dit evenement niet willen missen. ''Het is vooral mooi om te zien dat de Kroegentocht zelfs mensen trekt uit Waalwijk. Het wordt alleen maar groter.''

Voor ?16,50 is er de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen. Deze kaart is zeven consumpties waard, die je verdeeld kan scoren bij de vier stages. Bij ontvangst van de kaart krijg je een heuse collectors item die mogelijk wordt gemaakt door de Ujese Kroegentocht. De kaarten zijn te koop via www.ujesekroegentocht.nl en via Rokado Uden aan het Mondriaanplein 26. Op de dag zelf kan je de gekochte kaarten omwisselen bij het omwisselloket. Deze zal staan bij caf? de Preek. Om mee te doen met de Kroegentocht moet je 18 jaar of ouder zijn.

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd terecht op onze website ujesekroegentocht.?nl, bij het Partyflock evenement of op de offici?le Facebookpagina van de Ujese Kroegentocht.
Share |