SDC World Party

Eindelijk is het zover: De tweede editie van de SDC World Party! Erotic Lifestyle platform sdc.com lanceert in samenwerking met Crazyland en Exceptionnel 'The Catwalk Edition' op zaterdag 14 april in Central Studio's te Utrecht. Een spectaculair Lifestyle Event waar gasten komen van over de hele wereld. En het belooft nog beter te worden dan de eerste editie!

Central Studio's wordt omgetoverd tot een heus 'partyparadise'. Een nacht lang genieten van het allerbeste op gebied van Sexy Dance Music & more. Naast maar liefst 17 top DJ's kun je ook genieten van sexy, classy feestpubliek, dance acts, laser- en catwalk shows. De Main Area wordt gehost door niemand minder dan Crazyland, met de vetste groove, house, tribal, techno house en meer. De Second Area wordt gehost door Exceptionnel. Hier kun je los op soul-, funk-, disco-, dance- en trance classics met een goede beat eronder. Daarnaast hebben we nog een Area gehost door Secret Underground met een heerlijke, vrouwvriendelijke, sexy sound.

Om echt alles uit deze topavond te halen zorg je natuurlijk dat je op het Skydeck staat als VIP, gehost door Kinky on the Beach. Sexy serveersters brengen de heerlijkste hapjes en vers fruit en bovendien heb je een perfect uitzicht over de Main Area. Er zijn zelfs VIP tafels voor de echte die-hards.

Mocht je even willen uitrusten tussendoor dan hebben we ook daar de juiste gelegenheden voor, waaronder de Lovelounge, gehost door lifestyleclub PartyPlayers. Of ga even langs bij de shops van ClubwearCompany of Miranda.nl.

Was jij er vorige editie ook bij? Dan heb je geluk! Je kunt nog 10 dagen profiteren van een extra korting. De link voor deze korting heb je per mail ontvangen. Zo niet, neem dan contact op met compensatie@sdcworldparty.com. De extra korting is nog geldig t/m 20 januari.

De dresscode voor deze stoute, classy party is voor de dames sexy cocktailjurk of lingerie in zwart/rood/goud/zilver (classy in fetish is ook toegestaan in de juiste kleuren) en voor de heren een donkerblauw of zwart pak. (Donkere nette broek met overhemd is ook toegestaan, als het maar classy is!)

Meer weten? Ga dan naar sdcworldparty.?com klik hier paylogic.?nl en bestel je tickets voor dit sexy event meteen!
Share |