Kom naar de Music & Tech Hideout tijdens ESNS 2018

Wij hebben er al enorm veel zin in: Eurosonic Noorderslag 2018! Deze week is het weer zover en ja, natuurlijk zijn wij er ook! We lopen er niet alleen rond om toffe acts uit te checken. Samen met enkele tech bedrijven bivakkeren we in de Music and Tech Hideout (Oosterstraat 52, vlak naast Vera). De Music and Tech Hideout serveert de laatste innovaties op het gebied van event productie op een bedje van live acts, met een snufje light art en dit alles afgeblust door refreshing drinks and bites.

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Super sexy gastenlijst systeem
We hebben een uitgebreid gastenlijst systeem ontwikkeld! Met deze module kun je eenvoudig en realtime gastenlijsten aanmaken en beheren. Ook in de nieuwe versie van de Stager app is het gastenlijst systeem meteen toegevoegd. Kers op de taart zijn de externe gastenlijsten. Nooit meer gasten overtypen of gedoe met het versturen van tickets. Je deelt een linkje en klaar is Kees!

De digitale brievenpost in een nieuw jasje
Het Stager mail systeem gaat flink op de schop en dat wordt me toch een partijtje fancy! Kies de kleuren en lettertypes van je huisstijl, sleep je berichten en events via een drag and drop editor in je mail and off you go. Vervolgens leun je achterover om te kijken hoeveel conversie a.k.a. keiharde knaken je mail heeft opgeleverd. #Tsjakka!

Stager start met webinars
Om je start met Stager zo soepel mogelijk te laten verlopen organiseren we sinds kort webinars voor nieuwe klanten. In je luie stoel wordt je door onze support cowboy Joost in een half uurtje bijgepraat over de mogelijkheden van Stager. Maar nu hebben we het plan opgevat om ook voor ge?nteresseerden webinars te organiseren. Wil je ook een korte product demo van 30 minuten op 25 januari om 13:00 uur, meld je dan aan via onderstaande link.

We gaan verhuizen!
Geen zorgen, we blijven nog gewoon in Rotterdam, maar we groeien uit ons huidige kantoor. Na een paar prachtige jaren onder de vleugels van WORM in onze geliefde Boomgaardsstraat, verplaatsen wij ons naar de Delftsestraat nummertje 11. Met uitzicht op de Biergarten, dus levensgevaarlijk - de vijf zit voortaan altijd in de klok bij Stager In februari gaan we over. Wanneer je zin hebt in een biertje, koffie of een potje tafeltennis, kom vooral gezellig langs!
Share |