Microclubben wordt een begrip

Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Amsterdam, keert De Microclub op zaterdag 3 februari terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen voor 25+ op de beste elektronische muziek.

Nu steeds meer mensen het concept van microclubben omarmen en landelijke media als 3FM, Radio 1, Q music, BNR-radio en het AD (20.000 reacties op Facebookpost) aandacht hebben besteed aan deze nieuwe manier van clubben, is het de hoogste tijd voor een nieuwe editie in de hoofdstad.

De Microclub is opgericht om twintigers en dertigers een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: 'Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van 'wat nu'?In Utrecht kan je rond 20.00u prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt'.

Iedereen met een ticket voor De Microclub moet voor 22.00 binnen zijn bij De Kring. Om de vroege dansers te belonen krijgen de eerste vijfentwintig mensen een drankje van het huis.

Line-up:
20:00 - 22:30:  Jonne22:30 - 01:00:  Sandeep
Share |