True Survivorz

Zaterdag 13 januari kan jij je eerste karmapunten voor 2018 verdienen tijdens True Survivorz! Ook dit jaar hebben we een ontzettend dikke line-up weten samen te stellen.

In samenwerking met artiesten en bookingsagencies gaan we de strijd aan tegen kanker door een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen doneren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat iedereen belangeloos meewerkt aan dit initiatief. Alle opbrengsten min de gemaakte kosten worden geheel gedoneerd aan het KWF Kankerfonds.

Tickets zijn voor slechts ?14,95 te koop via clubrodenburg.?nl of aan de deur voor ?20,00. Steun dit initiatief en kom samen met je vrienden Club Rodenburg platstampen voor het goede doel!

Line-up
Battle ArenaArtifactBreak ZeroCaine CrypsisDigital PunkE-ForceEndymionHypnoseInvectorJason PayneKillshotMalice MaluaRooler TheraTitanUnresolved Live: GPF - Greazy Puzzy FuckersGearbox Euphoria vs Gearbox RevolutionsAdventumArt FrequencyBestiaChemical SoldiersDozerMickeyGNecrosisSins Of InsanitySolutioThe QonvictedThyronMC: DemocianR?WND
Hardstyle ClassicsBlearCharonD'CepticonDozerJonesPsychedTwo Point Zero
Wat houdt True Survivorz in?
True Survivorz is een stichting die zich vrijwillig inzet voor het KWF Kankerfonds. Ze zamelt geld in door het organiseren van een jaarlijks hardstyle event. De organisatie bestaat uit 4 enthousiaste bestuurders die samen met vrijwilligers en ambassadeurs er ieder jaar voor zorgen dat er een super vet feest wordt georganiseerd.
Share |