Maak werk van muziek tijdens Dancefair 2018

Wil jij artist booker worden, een eigen label starten of weten hoe blockchain werkt? Dancefair verbindt (aanstormende) muziekprofessionals met de nieuwste innovaties en trends in de muziekindustrie. Neem plaats in de "Business of Music" of in de "School of House" areas en volg 21 inspirerende masterclasses volledig gericht op de ontwikkeling van music professionals.

Check de website voor het programma en het laatste nieuws: dancefair.?nl

Naast 100 top artiesten zoals Armin van Buuren, CMC$ en Joran van Pol, zijn er ook vele dance professionals aanwezig zoals van Jos? Woldring (CEO The Media Nanny), Maykel Piron (CEO Armada Music) en Daniel J. Lee (NCS). Dancefair is een unieke kans om te leren van professionals op topniveau en jouw netwerk uit te bouwen. In het weekend van 17 en 18 februari vindt Dancefair plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Laat je inspireren tijdens Dancefair 2018, het ultieme evenement voor iedereen die voor elektronische muziek leeft.

Tickets:dancefair.?nl

Music Professional seminars:
How blockchain can change the music industryDefining your brand with artwork & design Launching your career in the music industryBecoming a social media senseiStarting a company in the music industryBuilding a record label that lastsBuilding online communities with YoutubeHow to grow your fanbase and stay connectedBookers & managers: Can't Live With 'Em, Can't Live Without 'EmSpotfiy: The power of the playlistMusic rights for dummiesBecoming a broadcasting senseiThe making of a legendary venueWrapping the press around your fingerGoing Viral
Wat jij gaat leren
Hoe een lange en gezonde carri?re op te bouwen in de wereld van muziekHoe een succesvolle start-up te lanceren in de muziekindustrieHoe jouw bedrijf op te schalen en uit te breidenHoe blockchain de muziekindustrie kan veranderenHoe een verdienmodel te koppelen aan een online community, YouTube & Spotify
Tickets
1 ticket voor zaterdag of zondag kost ?39,- en met een weekend ticket van ?59,- heb jij toegang tot het complete evenement en alle masterclasses.

About Dancefair
Dancefair is een tweedaags educatief evenement in de Jaarbeurs in Utrecht voor iedereen die in de elektronische muziek werkzaam is of wil zijn. Door middel van workshops, seminars en panels delen professionele DJ's, producers, sound engineers, event organizers en PR professionals kennis en vakgeheimen met de bezoekers. Ook is er de mogelijkheid voor jonge producers om demo-tracks te laten beoordelen door meer dan 80 labels in uiteenlopende stijlen. Naast het educatieve karakter van het evenement heeft Dancefair ook een expo ruimte hebben waar dj's, producers en muzikanten de laatste gear kunnen testen, vergelijken en kopen.
Share |